McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: Prezentacja automatycznych drzwi
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć, chciałabym się z wami podzielić tym co zbudowałam na Creative. A mianowicie są to automatyczne drzwi, które otwierają się tylko po wrzuceniu sztabki żelaza. Osobiście chciałabym przeprosić ale nie mogłam trafić do leja xdd Żelazo odbijało mi się o krawędzie.Możecie się podzielić własnym zdaniem/opinią. Smile
   https://www.youtube.com/watch?v=dpjfjeKGAd0
 //Edit: Postaram się wydłużyć czas aby przy lagach dało się wejść.
//Edit2: Czas został wydłużony.
Ode mnie plusik Wink
Całkiem fajne Big Grin
W końcu mam kogoś od red stone Tongue
fajne Big Grin
FajneTongueSmileSadBig Grin
No, no... Widzę, że tu mistrzyni mechanizmów wkracza. Big Grin
Szukałeś w necie żeby mi to udownić? :>
Drogi kolego, nie wiem czy wiesz lecz mój mechanizm strasznie strasznie różni się od tego co ty mi tutaj podałeś Smile Mój ma podwójne drzwi a ten pojedyncze. Jest to całkiem coś innego wyodrębnienie a wręcz przeciwieństwo.Zero spójności, niczym ogień i woda.Więc coś tutaj nie wyszło.
Kiedyś na SB miałam właśnie mobarenkę, lecz nie były to drzwi tylko odsuwał się piston. Co do kradzieży itemów to tylko na czas nagrywania otworzyłam mechanizm a teraz jest zamknięty. A z drugiej strony mam ID działki takie, że mało kto tam zajmuje teren. Czas już wydłużyłam o kilka sekund dłużej Smile
Brak aktywności.
//Zamykam.