McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: Idea
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
W tym wątku chciałem rozważyć o zgłaszaniu cheaterów. A więc tak,
Mnie osobiście wkurza pisanie tego wzoru i publikacja filmów , ponieważ jest to mozolne. Nie wiem jak u innych.

Jest wyjście. Można wprowadzić komende
/zglos [nick] [powód] i po prostu administracja się tym zajmie, nieprawdaż?

Jest jedna wada , gdyż na serwerze jest mało Helperów jak i zarówno Moderatorów.
Jeżeli było by za duża zgłoszeń , można zawsze wrócić do starej metody,czyli
Nick .... , itd. Wiadomo o co mi się rozchodzi? ^u^ Jeżeli nie pytać, @Down
Według mnie bardzo dobry pomysł, na pewno przypadł by do gustu zawodowym poskramiaczom cheaterów Smile
Mam jedno ale.
Pewnie fajny pomysł: Można tym trollować, trudno zrobić żeby był na cały serwer Wink
według mnie także dobry pomysł.Ale niektórzy moderatorzy się pewnie nie zgodzą.
Jak dla mnie pomysł zły. Dlaczego? Po pierwsze, trudny w realizacji (chodzi mi o to, iż na pvp nie ma tak dużo moderatorów itp.)
Po drugie, tak jak mówił TiTeczek, gracze będą trollować, będą zgłaszać sobie losowych graczy.
Po trzecie, będzie trudniej w rekrutacji (przeczytajcie poradnik o rekrutacji), skąd Administrator ma wiedzieć, że zglaszacie cheaterów?

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Jeżeli będą trolować to kick lub ban , powód Bezsensowne wiadomości na /zglos.
Proste xD A czemu nie da się na całym Serwerze?
Według mnie powinno sie jeszcze podawać serwer.
Ale musisz przyznać że nie chciałbyś przeglądać milionów bezsensownych zgłoszeń. Zresztą administracja też lubi grać a nie tylko banować a to rozwiązanie daje więcej osób do banowania (tych co wysyłają bezsensowne zgłoszenia, dla trolu)

wyskrobane z mojej marchewki z wymiennymi wkładami <(*)
I jak?
Ją bym dopilnował trochę, ale niestety rekru mam za 1-2 tyg.
@Refam