McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: Pomyłka VIP++ na Jail
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam Administratorów tego serwa.Mam problem w sprawie VIP.
Rozmawiałem z adminem na ts lecz on nie był z tego typu serwa.
Kazał mi czekać na adminke (chyba Monika).Powiedział że jest z tego typu serwa admem.Okej przejdę do sedna.Byłem zbyt podjarany że będe miał vipa lecz nie popatrzyłem w sklepie w jaki dokłądnie typ serwera jail wszedłem i kupiłem na tego zwykłego (Pierwszego) (jkbc VIP60 za 30.75 zł)
I chciałbym prosić o zamianę tego vipa na ten serwer Easy Jail
Byłbym bardzo dozgonnie wdzięczny gdybyście mogli to uczynić.
Mam nadzieję że zrozumiecie mój błąd.
Dziękuje.

mateusz131b

Popieram prosiłem kuzyna żeby jak najszybciej kupił vipa i się pomylił chłopak..
Niestety nie ma takiej możliwości edycji sklepu. Sklep działa Automatycznie i nie można w niego ingerować.
Hmmm to dziwne że wasz admin powiedział że mu zamieniliście Smile pozdro

Piorun no proszę cię
Wszystkie kwestie z ItemShopem załatwiam tylko ja.
Piorun proszę Uwielbiam wasze serwery i zależy mi na jailu. gram razem z Moim kuzynem i chciałem kupić sobie vipa lecz widzisz pomyliłem się No proszę cie PIORUN !!!!
Sklep jest w pełni Automatyczny. Temu są informacje, że przy kupnie musisz mieć 100% pewności.
Ale piorun proszę cię. Każdemu mogą trafiać się błędy. Proszę cię pls Piorun zrobie wszystko.
Ale pomóż mi pls
Chodzi oto, że po przeniesieniu VIP tobię się nigdy nie skończy. Nie zostanie zabrany przez sklep, temu czegoś takiego nie robię.

/ zamykam

Dodam jeszcze, że sprawdziłem logi i kasa z doładowania VIP++ została wykorzystana.