McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: Ban za nic
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
NIE WIEM GDZIE WZOR!

Grałem sobie normalnie  i już nadeszła noc poszedłem spać dzień później po szkole wchodzę na serwer a tam - Zostałem zbanowany powód cheater itd, ale ja jestem czysty!!! umiem się klepać! Każdy to może potwierdzić ( Z wyjątkiem graczy którzy nie mają skilla dobrych klas) Klepałem się z graczami już nie raz osądzali mnie  o cheaty, ale ja nawet się klepałem z modem i nic nie miał do zarzucenia.
Nick; Masterszymon9
Nie znam wzoru jestem nowy Smile
Mozesz podac ss z powodem bana? ;>
Ok chwilka mc odpale
Ja mu bana nie dałem. On umie się po prostu bić.
Należy się UB. Często go widzę na PVP Kits.

Niech Modek zdecyduje.
Szczerze powodu bana nie rozpoznaję, znaczy mam na myśli, kto mógł go przyznać.
No, ale cóż, skoro TheZabojca Cię obserwował i "grałeś czysto", to daję Ci szansę.
Także Masterszymon9 zapraszam na Skype: acetea74
Dziś już nie mam czasu, jutro mam a dziś nie wiem :/ Ale ok zaprosze czk
(24-02-2016, 08:23 PM)Masterszymon9 napisał(a): [ -> ]Dziś już nie mam czasu, jutro mam a dziś nie wiem :/ Ale ok zaprosze czk

To jutro jak najbardziej, tylko przypomnij mi o sobie, tu na pw. 
Może być?
Okej, tylko nie wiem czy ty chcesz mnie sprawdzić ( cheaty ) czy co ? Jutro POSTARAM się być, ale wiesz jak w życiu jest Tongue
(24-02-2016, 08:29 PM)Masterszymon9 napisał(a): [ -> ]Okej, tylko nie wiem czy ty chcesz mnie sprawdzić ( cheaty ) czy co ? Jutro POSTARAM się być, ale wiesz jak w życiu jest Tongue

Po 15, góra 16 jestem. 
Jak coś to pw. 
Na tą chwilę zamykam temat.
Edit. Odbanowany!