McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: ODZYSKANIE WYSP
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
No ale chyba nawet etrayy ci powie ile ludzi się wściekało ze wysp nie ma ;D
Najgorsze jest to, że ciężko jest to sprawdzić. Większość osób nie wchodzi na forum czy fanpage i można snuć tylko domysły co i jak.

Mam pomysł........

Dodam jutro z rana SkyBlock stary i zobaczymy kto gdzie będzie grać.
No ok ale co mogą na to ci komu zmalało wyspy ze był wlam?
Udalo się odzyskać 31tys kont graczy, więc 80% itemów i wysp jest. Tongue
To super!
Ale to jeżeli się okaże ze ludzie nie chcą starych wysp to nie możesz pare ludzie skopiować?bo np mój kolega chyba budował z miesiąc i mieliśmy duuuuuuuzzooo krów ,i znam jeszcze innych ludzi którzy tez mieli ogromna ilośc skrzyń i nie chce im się do końca od nowa zbierać itow,na które długo zbierali
"Ale to jeżeli się okaże ze ludzie nie chcą starych wysp to nie możesz pare ludzie skopiować?bo np mój kolega chyba budował z miesiąc i mieliśmy duuuuuuuzzooo krów ,i znam jeszcze innych ludzi którzy tez mieli ogromna ilośc skrzyń i nie chce im się do końca od nowa zbierać itow,na które długo zbierali"

UsualTax3 - to już byłoby dzielenie ludzi na równych i równiejszych, a chyba nie o to chodzi.

A mam takie pytanie. Nie ma możliwości zostawienia obu skyblocków równolegle tak już na stałe? Starego z odzyskanymi wyspami bez możliwości zakładania nowych wysp dla ludzi, który chcą dalej rozwijać te wyspy, które mieli i nowego, gdzie każdy mógłby od nowa zacząć swoją przygodę ze skyblockiem (zresztą część ludzi już zaczęła i co z nimi w przypadku powrotu do starej wersji?).

Poza tym wprowadziliście nowy sklep, pewnych itemów w nim nie ma, jak np. trzciny cukrowej (pewnie jest w sklepie VIP). Ta nowa formuła sklepu jest chyba bardziej dostosowana na nowych wysp niż do tych odzyskanych, gdzie każdy miał na swojej wyspie trzcinę itp. (więc np. umieszczenie trzciny w sklepie VIP nie ma sensu, bo i tak jest łatwo dostępna na "rynku").
No Gosia ma racje w punkcie sklepie ale to co ze paru ludzi będzie miało wjecej itow od innych ?jak ja weszłam pierwszy raz na serw to tez inni mieli sety itd a tez sobie poradziłem .a jezeli bedą 2 skyblocki to będzie po 25 osób na oby dwóch i takiej zabawy nie będzie
Z całym szacunkiem, ale myślę, że mamy tylko trzy opcje: 1) zostawić tylko stary skyblock, 2) zostawić tylko nowy skyblock, 3) zostawić oba skyblocki równolegle. Opcja ze skopiowaniem wysp tylko niektórym graczom ze starego skyblocka na nowy jest niesprawiedliwa, a do tego chyba trudna w realizacji. Bo na jakiej zasadzie miałaby następować ocena, komu wyspa zostanie skopiowana, a komu nie? Piorun napisał, że odzyskano 31 tysięcy kont. Niech nawet będzie z tego aktywnych graczy tylko 10%, czyli 3 tysiące. To co? Admini mieliby każdego pytać, czy chce, żeby mu skopiować wyspę? To nierealne.
no masz racje ,ale nie wiem o co ci chodzi ze niesprawiedliwe by bylo
Stron: 1 2 3