McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: Pytanie ??
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Pytanie dlaczego nie pokazuje na chacie na pvp classic leveli dla mnie było tak lepiej ?
Według mnie niepotrzebne nie utrudnia to gry ani nic więc nie trzeba takiej zmiany wprowadzać.
Można by było dodać ale w sumie po co?
Mam problem z togepi.Na serwerze RPG ukradl mi Magiczne Anielskie Ostrze.Mial je pzretestowac ale juz mi go nie oddal.Mial mi dac 3 demoniczne rubiny a dal mi 3 zwykle proszki.Mam screna na dowod ale nie wiem gdzie go szukac.Prosze pomozcie i odpowieccie.Prosze napiszecie mi odp na e-mail ?Sad
(07-04-2016, 02:16 PM)Mster13597 napisał(a): [ -> ]Mam problem z togepi.Na serwerze RPG ukradl mi Magiczne Anielskie Ostrze.Mial je pzretestowac ale juz mi go nie oddal.Mial mi dac 3 demoniczne rubiny a dal mi 3 zwykle proszki.Mam screna na dowod ale nie wiem gdzie go szukac.Prosze pomozcie i odpowieccie.Prosze napiszecie mi odp na e-mail ?Sad

Stwórz od tego osobny wątek Smile
Administracja po za tym nie odpowiada za stracone itemy, to był ewidentnie twój błąd Smile
Nie wiem czy to była aby na pewno potrzebne.
Według mnie było to nie potrzebne i dobrze że to usunęli tylko zabierało niepotrzebnie miejsce.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją McSurvi.pl
Pozdrawiamy!