McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: UNBAN Kondziorek12
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Chciałbym prosić o unbana . Zostałem zbanowany12.14.2015r. Z powodu reklamy swojego kanału na yt. Bardzo chciałbym przeprosić za to zachowanie ale od niedawna zacząłem nagrywać na yt i chciałem się wybić przez reklamowanie swojego kanału.
Przysięgam że tak już nigdy nie zrobię. Bardzo lubie wasz serwer . Można na nim dużo czasu spędzić  i nigdy się nie nudzę , dlatego
proszę o unbana .
nie uda ci się wybić na reklamowaniu na serverach lub innych kanałach -_-
Ja rozumiem jeżeli zareklamujesz co jakiś czas. Ale po jakiego spamić tym tu i ówdzie? Skoro nikogo to nie obchodzi to po co reklamujesz?
Dajmy mu szansę. Jeżeli cheaterzy tu piszą podania o UB, a na 95% UB nie dostają...
To ten dział podań o UB byłby trochę bezużyteczny.

Jestem za UB.
(14-12-2015, 07:41 PM)TiTeczek napisał(a): [ -> ]Ja rozumiem jeżeli zareklamujesz co jakiś czas. Ale po jakiego spamić tym tu i ówdzie? Skoro nikogo to nie obchodzi to po co reklamujesz?

Wiem ale bardzo przepraszam . Wtedy mi coś [odbiło] i spamowałem ale wiem że to był błąd i inny gracze mieli mnie w [dup*e].Ale bardzo PRZEPRASZAM więcej tak nie zrobie .
Ja bym mu dał szansę, ponieważ jak piszę, że nie będzie więcej tak robił to może dostać UB.
jestem za unbanem widać że żałuje
Dajcie mu te UB... Zapewne nie reklamował celowo aby dostać bana.
Wystarczy że dostał nauczkę ..
Reklama kanału na YT... spam... nie jest to największe wykroczenie jakie można popełnić.
A wiadomo, chcesz się rozreklamować, masz nauczkę aby nie robić tego tutaj Big Grin

Twoja Prośba o UNBAN została rozpatrzona Pozytywnie!

Życzymy miłej gry na serwerze!