12-12-2015, 07:37 AM
12-12-2015, 07:49 AM
;-; troche boję się zapytać co to znaczy ;-; xD
12-12-2015, 07:58 AM
hmmm... takie coś co chowa sie w brzuchu aż 9 miesięcy i strasznie denerwuje przyszłą mame, natomiast przyszła mama będzie denerwować mnie
Potem sie wykluwa .. lub wylęgnie tego jeszcze nie wiem. Na początku okropnie wygląd, ale z czasem to takie malutkie serduszko (lub wielki klocek - waga). Do 12-14 roku życia będzie dobrze, no może będą lekkie problemy czy kary ^^. Najgorzej będzie za 15-17 lat. Mały potworek będzie już duży i wejdze w okres buntowniczy. Wyjaśni nam jak bardzo nas nienawidzi i że my nie mamy racji. Ale sie opamięta i przeprosi. Za 19 może 21 lat. Potworek dojrzeje (ale nie emocjonalnie) i opuści swoje miejsce gdzie rósł. Ale będzie pamiętać o nas ! Odwiedzać, przyjeżdżać na święta. Z czasem będzie o nas zapominać ale to nie będzie wina tego potwora. Może sam/sama doświadczy tego co ja na mikołajki ^^
Potem sie wykluwa .. lub wylęgnie tego jeszcze nie wiem. Na początku okropnie wygląd, ale z czasem to takie malutkie serduszko (lub wielki klocek - waga). Do 12-14 roku życia będzie dobrze, no może będą lekkie problemy czy kary ^^. Najgorzej będzie za 15-17 lat. Mały potworek będzie już duży i wejdze w okres buntowniczy. Wyjaśni nam jak bardzo nas nienawidzi i że my nie mamy racji. Ale sie opamięta i przeprosi. Za 19 może 21 lat. Potworek dojrzeje (ale nie emocjonalnie) i opuści swoje miejsce gdzie rósł. Ale będzie pamiętać o nas ! Odwiedzać, przyjeżdżać na święta. Z czasem będzie o nas zapominać ale to nie będzie wina tego potwora. Może sam/sama doświadczy tego co ja na mikołajki ^^12-12-2015, 08:05 AM
Tego się spodziewałam;-; xD
I tak w ogóle to powodzenia
Jeżeli to na serio to mnie trzymaj bo zaraz zemdleje ;-;
OMG ;-;
I tak w ogóle to powodzenia

Jeżeli to na serio to mnie trzymaj bo zaraz zemdleje ;-;
OMG ;-;
12-12-2015, 08:10 AM
czemu zemdlejesz ?
No wiesz, takie nowiny nie są codziennością. Mi się kolana ugięły. Po prostu mooje szcżescie jest zbyt wielkie 
No wiesz, takie nowiny nie są codziennością. Mi się kolana ugięły. Po prostu mooje szcżescie jest zbyt wielkie 
12-12-2015, 08:13 AM
No człowieku zemdleje bo ja mam dopiero 11 lat ;-;
No szczęścia to maż po sam sufit ;-; ;D
No szczęścia to maż po sam sufit ;-; ;D
12-12-2015, 08:56 AM
Jeszcze wikusia nie rozumiesz tego tematu 
Dosłowniej: Nie zrozumiesz
Wyklikane z mojej lodówki BEKO Trooper 5 #TPtalk

Dosłowniej: Nie zrozumiesz
Wyklikane z mojej lodówki BEKO Trooper 5 #TPtalk
12-12-2015, 08:59 AM
Oj tam wiele jeszcze przed nią
No ale koniec spamowania z mojej strony i niech temat wróci do głównego wątku ^^
No ale koniec spamowania z mojej strony i niech temat wróci do głównego wątku ^^12-12-2015, 09:15 AM
Ohh Titeczek takie tematy to ja rozumiem od jakiś 2 lat xD
12-12-2015, 10:07 AM
Bilard , słuchawki Creative Fury , myszka Steel series Rival i Hajsy od babci