McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: WvP II
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Na serwerze nie działa losowość klas.
Na mapie ze spawnem w kopalni niema cuboida na miecze wojowników i można je zabierać [I więcej ich niema bo są tylko 3 spawnery na tej mapie]
Klasa kościołamacz może skakać [W opisie jest inaczej]
I moje 2 propozycje
1. Do sklepu wprowadzić Niebiański set
[1lvl] Dostajesz Niebiański set [diax set bez enchantow] czas oczekiwania [3500] Koszt 2500
[2lvl] Dostajesz Niebiański set [diax set bez enchantow] czas oczekiwania [2750] Koszt 3000
[3lvl] Dostajesz Niebiański set [diax set bez enchantow] czas oczekiwania [2000] Koszt 3500
Po co myślicie? Jedynie ze względów na klasy za 10k 15k Bo są one czyto niegrywalne [jak na wvp1]
2 Różdżka ze sklepu [nie sms tylko ta za 10k] lpm - atak tych gwiazdek[po staremu] ppm - vortex tylko o polowe słabszy czas [8sec]

PS:Banan kiedy mi odpowiesz na wypowiedz na fb? Wiem ze wyświetlona ona została

Jeśli również zauważyliście jakieś błędy piszcie poniżej!
Popieram brak losowych klas potworów

Dodam jeszcze, że golemy zbyt szybko się poruszają co przez co bez problemu mogą dogonić wojownika i go zabić dodałem filmik wiem że na 10 fps Tongue https://www.youtube.com/watch?v=SO8m5XX4jzo

Ale jeśli chodzi o boskie przedmioty wg mnie "Odrzucam". Wojownicy jak będą współpracować to zrobią sobie świetny sprzęt
naprawione.