Ej mam problem, bo nie mogę się zalogować na serwa. Nie wiem może mi ktoś wszedł na konto i zmienił hasło (bo nie miałem). Plissss pomóżcie.Może admin pomoże

W dodatku mam VIPA na jednym trybie.
Nie rozumiem...jak się niby(wcześniej) zalogowałeś na serwer jak nie "miałeś" hasła?
Miałem hasło takie jak nick
no to wszystko wyjaśnia ktoś kto widział np że byłaś popularna jako vip chciał skrucic ci te sławę i próbował się włamać a pierwsze co próbują tacy złodzieje robić to spr czy hasłem nie jest nick potem 123 potem 321 i te najłatwiejsze niech to będzie dla ciebie przestrogą jeśli jeszcze na innych serverach masz takie haslo zmień komędą /changepassword stare nowe polecam to zrobić jeśli chcesz utrzymać te konta
(17-11-2015, 07:06 PM)Vivox napisał(a): [ -> ]Nie rozumiem...jak się niby(wcześniej) zalogowałeś na serwer jak nie "miałeś" hasła?
Vivox, po prostu miałem hasło takie jak
NICK.
(Pisałem Wam wczoraj wiadomość z moimi danymi na temat zamawiania VIPA na skyblock).
Piszesz e-mail na admin@mcsurvi.com w treści twój nick problem i nr.telefonu z którego wysłałeś SMS na VIP
Wyklikane z mojej lodówki BEKO Trooper 5 #TPtalk
(18-11-2015, 07:37 PM)TiTeczek napisał(a): [ -> ]Piszesz e-mail na admin@mcsurvi.com w treści twój nick problem i nr.telefonu z którego wysłałeś SMS na VIP
Wyklikane z mojej lodówki BEKO Trooper 5
Witam, dziękuje za odpowiedź, a e-mail'a napiszę za chwilę :-).
Okej

Emaile sa przeglądane o 7 rano
(19-11-2015, 08:45 PM)TiTeczek napisał(a): [ -> ]Okej 
Emaile sa przeglądane o 7 rano
Spoko