McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: Prośba
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Czy można dodać na mcsurvi.pl na trybie PVP clasic /repair all za 100?
Ponieważ jak ktos ma vipa to sie nie da grać cały czas naprawia sobie ity i jest nie do pokonania

Pozdrawiam
no i dobrze niech se naprawia. Nic mu nie zrobisz. Kup sobie vipa i też sobie naprawiaj.

pomogłem? daj DIAMENTA!!!
Ale Loofek nie każdego stać może na vipa? Nie każdy może mieć tam 24,60 zł na koncie ;/ Też nie każdy chce wydawać hajs z konta na grę.
Jak nie stac to jego problem. A jak nie chce wydawać to nie chce wolna wola

Mnie natomiast rozwala po części cena VIP'a.
Jest troszkę za wysoka.

Odpowiadając dokładnie na twoje pytanie:
- Nie trzeba dodawać tej komendy, bo już jest. Korzystać z niej mogą gracze ze statusem VIP.

Jest to pewne wyróżnienie, ale za 24 zł coś musi być.
We wszystkich grach Play 4 Free, jest coś takiego jak "Pay 2 Win". Jak chcesz wygrywać to płacisz.

Nic nie możemy poradzić. Świat jest niesprawiedliwy.
Można by było wprowadzić natomiast ograniczenie czasowe. Jedna naprawa np. co 5 godzin.
No cena za vipa jest za droga dlamnie też bo 25 zł za 1 miesiąc za drogo
Ogólnie cena vipa powinna ( moim zdaniem ) wynosić 15zł . Smile
Bo wiadomo nie każdego stać i nie każdy lubi wydawać hajs na grę, ponieważ gra to tylko przyjemność większość ludzi woli se np. w realu kupić z 3 hamburgery i być najedzonym niż wydać ponad 25zł na grę dla przyjemności.
Może ktoś kiedyś weźmie to pod uwagę Wink
@up zgadzam się vip jest za drogi, kiedyś się skończy i pieniądze też się skończą. Gra grą, ale wydać ponad 200 zł na serwer to przesada

No wiadomo ale niestety nie wiem czemu każdy serwer bardziej znany za vipa chce zawsze 24,60zł nie wiem czemu tak drogo
ale cuż niestety tak jest Sad
No wiesz nie za mało nie za drogo

Stron: 1 2