McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: Nara Chwilowo -.-
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
JEŻELI TO CZYTASZ TO ZNACZY ŻE OPUŚCIŁEM SERWER...
Chwilowo... na gdzieś 2,3tygodne...
Powody:
-Zabijacie mnie komendą /kill mallXD
-Zbanowaliście mnie bo napisałę 2 razy: >.< Po Zabicu mnie
-Weszłę na konto kuzyna (jest u mnie więc mi pozwolił nick to: bonniemall) ponieważ chciałem się spytać za co ban? i napisałę p.s to ja mallxd tylko to jest konto kuzyna a titek dał warna 1godz za multikonto... pff...
-Czasem banujecie za nic... ale się nie wtrącam...
Ok to tyle Nara All
Chwilowo...
to tyle jakby co Wink
narka admini banuja za nic pff
Konto kuzyna bonniemall ? Oj nie umiesz kłamać
CO?! kuzyna tak a jak nie pasi to won i na forum będę Wink
Czasami a gry5656 będzie powiadomywać mnie o postach
Cóż... jeśli nie chcesz grać to nie graj. Ale jeśli będziesz chciał zapraszamy na serwer!
Mall wcale nie cheatuje. A nasz ukochany titeczek zbanował cie na ślepo.Nie wiem czy ogarnia ale po moim wyrazeniu nie wiem. Raz ze cie bezsensownie banuje to niech sie upewni czy masz haxy.A jeszcze 1 pytanko. Kiedy kupiles vipa? A jesli Titek bedzie banowal za nic to wyleci papa z administracji.

Szczerze. Panuj nad sobą.
Po drugie. Można miec 2 konta do przechowywania hajsu lub jesli sie nie uzywa ich do zlych zamiarow.

Titek. To ze nienawidzisz lub wkurzyles sie to nie znaczy ZE MASZ GO BANOWAĆ BO CIE WKURZYŁ!!!

A i mam sprawe. Wiem ze dostalem bana ale był nie sluszny. Po 1 dawalem Plusy omexi i innym. Po 2. Nie stawialem nonsens -. Tylko wyrazalem opinię na swoj temat. Wiem ze to Titek.
Ja banuję zawsze po sprawdzeniu i nigdy ze względów osobistych. Należy być obiektywnym w takim czymś.
W każdym razie no... Mall wbij do nas ponownie. Łyso będzie na tym Freebuild bez Ciebie, bo zawsze ożywiałeś atmosferę Smile
Do zobaczenia Smile
Rudaszek.. Pa pa? Bo ktoś dał mallowi Vipa forever hmmm... Mall nie miał kupionego vipa, pomyślmy, nigdy. Bany za nic.. Teraz nie wiem o co ci chodzi o to że nie daje powodu bo jak nie dam to jest: Regulamin złamany (za cheaty banuje osobno). Czy jak? Skoro jakiś punkt jest złamany i grozi za to określona kara hmm.... Pewnie ty nie zbanowałbyś swojego kolegi (przykład) i nic mu nie robił. Natomiast istnieje zasada że każdego się traktuje tak samo czy kolega czy wróg. Był już taki w administracji, który robił UbAlla cheaterom.

Wyklikane z mojej lodówki BEKO Trooper 5 #TPtalk