prosze zbanowac bialasxpompa na ip bo ma ostra aure i lata na fly na wojownicy dusz prosze go zbanowac na ip bo psuje innym gracza grac i on nas wkurza serwer mcsurvi.pl
Masz dowody?
Na IP gdyby go zbanowali to by całe jego osiedle,wieś itp dostało niesłusznego bana

Heh do kosza.
Powody:
Nie zastosowałeś się do wzoru, brak dowodów chociażby nawet ss'a, dać lepiej bana niż ip
Odpowiadacz
loofek to moze pacz na wojownicy dusz ze on lata fly
A moze najpierw daj ss'a? Nie lubie za bardzo WD wiec czesto mnie sie tam nie spodziewajcie
pomogłem? daj DIAMENTA!!!
@UP ciekawe co ci ten ss da? Przecież nie widzi się na nim jak ktoś lata,równie dobrze to może być przesunięcie textury
Najlepiej go nagrać jak lata i cheatuje.
Chciałbym żeby ktoś tu wbił i ogarnął was lub sam porozdaje warny. Jeśli sprawa trafia do kosza decydują o tym Modzi i JrModzi... Autokosz możecie pisać przy podaniach jeśli niezgadzają się posty. Wy nie ale niekiedy taka skarga bez niczego pozwoliła nam sprawdzić gracza i dostał bana.
Wyklikane z mojej lodówki BEKO Trooper 5 #TPtalk
Aha ja tez tak kiedyś robiłem @up masz racje ale lepiej zamknać bo będe miał bana...
Nie dam ci bana bo jak narazie nie robisz nic złego ale opanuj się ze spamem to będziesz miał plusa ode mnie.
Wyklikane z mojej lodówki BEKO Trooper 5 #TPtalk
Ok thx