McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: [Helper] Jakubowskyy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
1. Prefix wątku o rangę: [Helper] Jakubowskyy
2. Twój nick i imię:
Nick: Jakubowskyy
Imię: Kuba
3. Wiek: 14 lat
4. Ile grasz w minecrafta: 4 lata
5. Co zamierzasz zrobić jako Helper: Banować cheaterów, którzy opanowują ten serwer oraz pomagać nowym graczom, oraz kontrolować czas, żeby gra na serwerze stała się przyjemniejsza.
6. Napisz kilka zdań o sobie: Mam na imię Kuba. Mam 14 lat i chodzę do pierwszej gimnazjum. Na serwerze gram już około 2 lata, ale na forum nie siedzę długo. Interesuję się grami komputerowymi, szczególnie Minecraftem i CS:GO. Posiadam sporo wolnego czasu, który chciałbym poświęcić na ulepszanie tego serwera. Było kilka serwerów, na którym byłem Pomocnikiem, a na trzech nawet Adminem. Na koniec taka wiadomość: Do tych, którzy powiedzą że byłem banowany- otrzymałem unbana, a TiTeczek (banujący) przyznał później na /msg, że cheatów nie miałem, może to potwierdzić. Byłem banowany za anty-knock. Jeżeli ktoś chce dowiedzieć się, dlaczego było trudno mnie odrzucić, niech pisze na priv.
@Odświeżam
Proszę wypowiadać się, bo nie mogę już więcej pisać
Na Neutral
Jak cos nic do cb nie mam, ale boje sie, ze bedziesz banowal tych, ktorzy cie wkurza itp.. jak dla mnie latwo sie denerwujesz.. :-:
@refresh
Na Tak
+Wiek
+Staż Odpowiedni
+Łapałeś cheaterów
@refresh
Czy tu sie może ktoś z administracji wypowiedzieć?!?

Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka
Jesteś bardzo nachalny i niecierpliwy z tym podaniem.
Pomagając innym musisz wytrzymać nerwowo otrzymując
5 próśb na raz z obowiązkiem udzielenia na nie odpowiedzi.
Inaczej zrezygnujesz po 2 tygodniach...
Po co ten pośpiech?
Przekroczyłeś nawet limit wypowiedzi w podaniu.
Jak dla mnie, kiepskie pierwsze wrażenie.
Lepiej pobądź z nami dłużej, bo ta nerwowość mi się nie podoba
a impulsywny dzieciak w Administracji nie kojarzy się za fajnie.

I tak opinia brzmi: "Grają tu dzieci z cheatami, nie potrafiące pisać".
Lepiej jej nie pogarszać przez Administrację.
Zmeniam na NIE.
@up

Ty niedecydujesz za administracje!
Powinni ci za to bana dać
Emm pozdroxd nie wydaje mi się że masz prawo odrzucić podanie... Nie rób odkopów,nabijanie postów :/
Czytałem regulamin.

Trolle na forum są zakazane :/
Stron: 1 2 3