Wchodzę na obojętnie jakie konto a tu nagle wyskakuje że mam bana. Co mam zrobić ????
Prawdopodobnie zostałeś zbanowany na IP. W tym przypadku możesz tylko prosić o złagodzenie kary do perma.
Może najpierw powiedz za co masz bana to ci powiem czy za to jest na ip
Więc, grałam na pvp kids i było dużo hackerów z kill aurom. Jak wchodziłam tylko na arenę to mnie od razu zabijali. Żeby mieć z nimi równe szanse zainstalowałam to gówno huzuni ( i teraz bardzo tego żałuje ).Weszłam na moje poboczne konto . Okazało się że i tak mnie zabijali. Nie było fajnie jednak tak czitować ( po jakimś czasie zbanowano mi to konto ). Więc chciałam już pograć normalnie bez Czitów. Usunełam to gówno i weszłam na mój orginalny nick, a tu wyskakuje że mam bana. Nawet prubowałam wejść na innym nicku. Cały czas wyskakiwało to samo. Com mam zrobić ???
Julia, Jak dostalas bana na IP to znaczy ze na twoj internet na ten serwer dostalas bana ;d
W MC grasz na tym internecie aero, z którego pisałaś ten temat, czy z innego operatora?
Z Areo2. Czy da się coś zrobić ? Czy, już nigdy nie będe mogła grać na waszym servie ?
Wrzuć proszę screena jaki Ci się pojawia przy próbie wejścia na jakikolwiek tryb.
Możesz go wstawić tu, lub podesłać na PW. Jeżeli jest to ban na ip, da się go zdjąć. Jeżeli tylko na konto, to już nie, ze względu na cheaty.
Jeszcze wczoraj wyskakiwało : Zostałeś zbanowany na Id... . ale już nie wyskakuje. To był ban czasowy ?
Ciężko mi to stwierdzić, jak nie widziałem co się pojawiało. Nie byłaś banowana przeze mnie.
Rozumiem ze możesz już grać i można zamknąć temat?