McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: Propozycja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Polecam usunąć blokade na: Skrzynie, craftingi, piecie i itp.
Ogólnie chodzi mi że na creative nie mogę korzystać z tych rzeczy więc zalecam usunąć tą blokade. Czyli jak kiedyś było.
Niestety dobry pomysł, ale to raczej na każdym creativie jest nie widziałam servera creative bez takich blokad .

Do zamknięcia
(20-08-2015, 03:40 PM)Asia_ napisał(a): [ -> ]Niestety dobry pomysł, ale to raczej na każdym creativie jest nie  widziałam servera creative bez takich blokad .

Do zamknięcia

A pamiętam gdy była stara admnistracja serwera i nie było tej blokady Smile 
(20-08-2015, 03:50 PM)MinecraftxRayPL napisał(a): [ -> ]
(20-08-2015, 03:40 PM)Asia_ napisał(a): [ -> ]Niestety dobry pomysł, ale to raczej na każdym creativie jest nie  widziałam servera creative bez takich blokad .

Do zamknięcia

Stara czy nowa, ale tak by była nawet jak Piorun miał server i jego administracja to też była blokada 
(20-08-2015, 03:56 PM)Asia_ napisał(a): [ -> ]
(20-08-2015, 03:50 PM)MinecraftxRayPL napisał(a): [ -> ]

Do zamknięcia

Stara czy nowa, ale tak by była nawet jak Piorun miał server i jego administracja to też była blokada 

Ale że np. Właściciel działki nie może używać rzeczy bo gdy chce odworzyć skrzynie to musze mieć gm 0
Popieram MinecraftxRayPL mi też te blokady przeszkadzają
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją McSurvi.pl
Pozdrawiamy!