Witam, gram sobie gram na pvp, klepie się z innymi typkami, normalnie dedam, respie się, i J*B Ban za cheaty, możesz się odbanować wysyłając sms.. bla bla bla. K**wa, ogarnijcie administracje bo nie wytrzymam !
Przepraszam za słownictwo, ale NERWY W CH**
(17-08-2015, 11:31 AM)xRewal napisał(a): [ -> ]Witam, gram sobie gram na pvp, klepie się z innymi typkami, normalnie dedam, respie się, i JEB Ban za cheaty, możesz się odbanować wysyłając sms.. bla bla bla. Kurwa, ogarnijcie administracje bo nie wytrzymam !
Przepraszam za słownictwo, ale NERWY W CHUJJ
Pragnę zauważyć, iż niedawno został stworzony taki oto ciekawy wzór na składanie wątków w temacie unbana. ;>
Więc przydałoby się dostosować.
---- Wzór ---
Nazwa użytkownika zbanowanego :
Jesteś recydywistą?:
Dlaczego chcesz dostać unbana:
Plus nerwy nerwami, nie oznacza to, że masz wyżywać się tu, na forum, gdyż takie słownictwo jest tu karane.
Witam użytkowniku
Zostałeś zbanowany przeze mnie za
cheaty
Twoje pierwsze konto to Rewal potem zrobiłeś Rewal+numerki
i nareszcie xRewal
Miałeś KillAurę do tego AntyKnockback

Jeżeli chcesz się dowiedzieć więcej
zapraszam na
ts.mcsurvi.pl
TiTeczek, owszem, miałem konto Rewal, ale żadnego AntyKnocka, ani killaury nie mam, nie gram na takim czymś, więc nie wiem za co ten ban. Jeżeli chodzi o wzóry o ub to przepraszam, ale jestem nowy i nie wiedziałem

. Proszę o ub bo to jest jedno wielkie nieporozumienie

.
PS: a ts nie mam, i nie będę mieć, ponieważ gdy się zainstaluje, uruchamiam go, wyskakuje mi jakiś błąd zaczynający się na listerę M coś tam coś tam .
Moderatorzy mogą banować bez dowodów.
Zamykam.