McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: Bak wolnych wysp
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Witam
Chciałam założyć wyspę na waterblocku
ale nie ma wolnych wysp .
Nadal nie mżna założyć wyspy na waterblocku.
kiedy bedzie powiększona ilość? Huh
Widzę, że wbijasz tu, co jakiś czas, by sprawdzić, czy ktoś udzielił Ci odpowiedzi na Twój ostatni post. Więc spokojnie, pewnie jutro ktoś da Ci znać, co z tymi wyspami, bo to pewnie bardziej sprawa do głównego admina. Smile

Wysłane z mojego GT-I9500 przy użyciu Tapatalka
Spokojnie może potem admini dorobią wyspy.

Wysłane z mojego F60 przy użyciu lodówki
Nie muszą dorabać nowych wystarczy usunąć śmieciowe wyspy. Smile
Kamcia najlepiej zrobic tak:
Tego. Kogo nie bedzie przez 14 dni.jego wyspa zostaje usunięta.
Rudaszek lepiej żeby tak nie było bo rózne wypadki chodzą po ludziach.
Ktoś może wywalić kupe kasy i czasu na wyspe wyląduje w szpitalu i co ma wszystko stracić
tak nie mże być. Najlepszym rozwiazaniem jest usuwanie śmieciowych wysp na których nic się nie dzieje.
(30-07-2015, 12:18 PM)Kamcia napisał(a): [ -> ]Rudaszek lepiej żeby tak nie było bo rózne wypadki chodzą po ludziach.
Ktoś może wywalić kupe kasy i czasu na wyspe wyląduje w szpitalu i co ma wszystko stracić
tak nie mże być. Najlepszym rozwiazaniem jest usuwanie śmieciowych wysp na których nic się nie dzieje.
Kamiś, ale gracze mogą mieć jakieś ważne rzeczy w skrzynkach. Np. Taki Stefan może sobie grać miesiąc temu, uzbierać ity i nie grać, z jakiś powodów, a potem wraca i brak wyspy? :x Moją propozycją jest nowa edycja, czy coś. Xd Ewentualnie, tak jak pisałaś wcześniej, zwiększenie ilości wysp.

Wysłane z mojego GT-I9500 przy użyciu Tapatalka
Nie opłaca się robić nowej edycji .
(30-07-2015, 04:27 PM)Matix112 napisał(a): [ -> ]Nie opłaca się robić nowej edycji .

Usuwanie komuś wyspy,  też nie jest za fajne. :x Więc,  co Ty proponujesz?  Smile 
Stron: 1 2 3