Witam, w dniu dzisiejszym znalazłem koszmarnego buga który jest w stanie zniszczyć ekonomię i przynieść zysk
https://youtu.be/ufBuXZXbJdI
(SkyBlock+)
! Osoba na której testuje wyraziła zgodę na przetestowanie
Dodam że próbowałem również że zamiast nicku gracza wpisuje "Server" ale na szczęście to nie działa
Nie wykorzystywałem tego buga wcześniej (nie zarabiałem)
Halo halo! Administracjo nie śpij!!!
Nie chcę tu naskakiwac, ani nic z tych rzeczy, ale powyższy bug został już zastosowany przez pewnego gracza. Co prawda został już on ukarany banem przez Wituusieq, ALE wiele osób zostało poszkodowanych.
Bardzo proszę o sprawdzenie logów gry i oddanie pieniędzy które zostały zabrane bugiem.
(24-08-2019, 03:06 PM)Niebieska napisał(a): [ -> ]Halo halo! Administracjo nie śpij!!!
Nie chcę tu naskakiwac, ani nic z tych rzeczy, ale powyższy bug został już zastosowany przez pewnego gracza. Co prawda został już on ukarany banem przez Wituusieq, ALE wiele osób zostało poszkodowanych.
Bardzo proszę o sprawdzenie logów gry i oddanie pieniędzy które zostały zabrane bugiem.
Został zastosowany i dużo ludzi straciło pieniądze ja mam wszystko w logach możecie im oddać.
Bug nie działa. Jeśli ktoś stracił pieniądze to zapraszam na TeamSpeaka Centrum Pomocy Minecraft McSurvi w celu weryfikacji i ich oddania.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją McSurvi.pl
Pozdrawiamy!