McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: Utracone przedmioty
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nick w grze : treecko333
Tryb dotyczący problemu : Skyblock Plus 2.5

Opis problemu : Witam, wczoraj (19.06.2019r) łowiłem ryby na "warp staw". Po 30 minutach wywaliło mnie z serwera, a na ekranie zobaczyłem informacje, że jak zobaczę jeszcze raz tą wiadomość w przeciągu 5 minut to mam na forum pisać. Po 10 minutach udało mi się wbić na serwer, lecz się mocno wkurzyłem, ponieważ cały level i itemy mi zabrało. Nie posiadam niestety zrzutów ekranów, ale widziałem na chacie, że inni gracze też stracili itemy. Chciałbym odzyskać :
- 32 Level EXP
- Wędka z enchantami (Niezniszczalność 3, Morska Fortuna 2, Przynęta 3*)
- 64 bloków (drewna, kamiennych cegieł)
- w połowie zużyty diamentowy kilof i diamentowy topór (bez enchantów)

Liczę na odzyskanie straconych rzeczy i lvl

Pozdrawiam treecko333
Na każdym serwerze występują błędy, jednakże to nie jest z naszej winy. Każdy gracz po wyrzuceniu serwera może powiedzieć jakie to on super przedmioty posiadał i czego on to nie miał. Nie mamy jak tego sprawdzić, a na słowo nie można wierzyć. Nie odpowiadamy za stracone itemy, natomiast błąd został już zgłoszony do wyższych rang administracyjnych.
Mniej mnie obchodzi jakie itemy miałem, tylko ile musiałem na nie zużyć swojego czasu. Na enchant wędki poszedł 30 lvl + 32 lvl który trzymałem na inne enchanty. Więc fajnie, żebym chociaż to odzyskał ;p
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.