McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: ponownie bez pomocy..;/
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Siemanko, jestem nowy na serwerze. Na imie mi Filip, jednak ksywa moja brzmi Sigal - Tak tak, jak ten Steven Seagal Big Grin
Mam 17lat pochodze z Bydgoszczy i chciałbym, aby ktos odpowiedział mi, NIE TAK JAK JEDEN Z ADMINISTRATORÓW [wątek usunięto]
mianowicie 'jak mam sprzedac komuś amunicje lub broń zbroje czy coś' mam pełny plecak, i nie moge grac bo kiedy umre strace wszystko co mam.. SMSa na licencje zabijania nie wyślę ze względu na to iż jestem jedynym środkiem dochodowym w mojej rodzinie, nie zarabiam tysięcy wiec na gre nie wydaje.
Oczywiscie wiem o istnieniu depozytu w mieście, ale mam go zapełnionego....

Czekam na odpowiedz pozdrawiam

JEŚLI JEST TO NIE ODPOWIEDNIE MIEJSCE NA TAKI POST, TO MNIE POPRAW !I WSKAŻ DROGE DO ODPOWIEDZNIEGO WĄTKU'

....thc
Nie nabijaj sobie postów !
(28-07-2015, 07:25 AM)MorgiX napisał(a): [ -> ]Nie nabijaj sobie postów !

NIE NABIJAJ SOBIE POSTÓW?
kolego, nie obchodzi mnie ilość postów, za przeproszeniem sram na to. Wole pograc - Z TYM ŻE NIE MOGE.
A to nie pomoc, tylko bardziej mnie dobijasz.

Właściwie to nie wiem czy jest tu osoba, która jest w stanie odpowiedziec mi na pytaine bo wszyscy którzy mi odpowiedzieli mają inteligencje raczej mniejszą od kury, w minecrafcie..

JAK JUŻ ODPOWIADASZ NA MOJ POST, TO ODPOWIADAJ UŻYWAJĄC MÓZGU.
lamaxdgg chodzi o Anichilacje ! Wink