McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: Administrator zachowuje się niekulturalnie.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, mam nadzieje, że po przeczytaniu tego zABOREq zostanie wydalony z administracji.

[b]Twój nick: LowMkshXx
[b]Nick Oskarżonego: Zaboreq
[b]Powód: Obraza graczy, nie reagowanie na przekleństwa/wyzwiska kierowane w moją strone.
[b]Tryb, na którym się to wydarzyło: Creative Medieval
[b]Godzina, data: 16:07 2019-06-12
[b]Krótki opis sytuacji: ... Wtedy zABOREQ napisał : "wiesz ile osób chciało mnie zdegradować randomie XD?" napisałem: "to niezły zABOREQ random" dostałem bana//perma.
[b]Dowód winy: https://imgur.com/a/ApTQzKN https://imgur.com/a/Cx7GlQg https://imgur.com/a/AkgiwJr
Elo benc. Heart
Odnosząc się tylko i wyłącznie do oskarżeń dot. niereagowania na przekleństwa/wyzwiska kierowane w Twoją stronę, to niestety tak nie było. Kiedy gracz Cię obrażał
była godzina 15:52:36 z czego ZaboreQ dokładnie 14 sekund wcześniej wyszedł z trybu, więc nie miał jak tego zobaczyć.

Cytat:Katana00: kto jest za tym zeby ten menel LowMkshXx dostał bana pisze na chacie 1 12.06.2019, 15:52:36
Katana00: kto jest za tym zeby ten menel LowMkshXx dostał bana pisze na chacie 1 12.06.2019, 15:52:36
Katana00: kto jest za tym zeby ten menel LowMkshXx dostał bana pisze na chacie 1 12.06.2019, 15:52:36

Cytat:ZaboreQ switched to SKYBLOCK 12.06.2019, 15:52:22

Natomiast, kiedy obraził Cię kolejny raz - tym razem w obecności Zaborka, otrzymał upomnienie:

Cytat:Katana00: ale ten LowMkshXx jest najgorszym cwele# 12.06.2019, 15:53:55
ZaboreQ: kultury troche 12.06.2019, 15:54:08

Gracz zostanie przeze mnie ukarany, a co do "obrazy" to czekam na wypowiedź Zaborka.
Hooow cute :3
To taak, zacznijmy od początku:
[15:59:11] [main/INFO]: [CHAT] ? Gracz LowMkshXx ? zajebiscie masz tam

Dokładnie za to dostałeś banicje na godzinke, co możesz sprawdzić na stronce banów Smile
Chwilke po tym wszedłeś na multikonto: NotExitement.
na którym po kilku minutach stwierdziłeś że możesz od tak sobie mnie nazwać psem za co dostałeś perma na oba konta ;D
[16:06:01] [main/INFO]: [CHAT] Gracz NotExitement ? zaborek piesek randomowy.

Nawet zbytnio nie musiałem się zastanawiać nad banowaniem twojej osoby zobaczywszy wcześniej:
[15:49:37] [main/INFO]: [CHAT] ? Gracz LowMkshXx ? degrad tego zaporka
[15:49:47] [main/INFO]: [CHAT] ? Gracz LowMkshXx ? za duzo banow od niego dostalem przez 3 lata

Jeszcze wracając do nie reagowania na przekleństwa, podczas twojej "rozmowy" z graczami ja przeszedłem na skyblock'a bo dostałem zgłoszenie.
więc tak jak napisałem po wejściu, wystarczyło ich zgłosić xD.
Przez takie osoby server traci graczy pozdrawiam. "xd"
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.