McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: [Vip] KubaZiom1331
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Niedawno zostałem zbanowany przez LukaSio z powodu macra. Rozumiem swój błąd ale mam pewne zastrzeżenie. Przed tym jak dostałem bana kupiłem sobie vipa. No i co teraz skoro mam bana! Rozumiem złamałem regulamin! Ale nie może być tak że w tym momencie vip mi przepada bo jednak troszke on kosztuje Sad . Szanowna Administracjo serwera mcsurvi.pl proszę o jakieś przełożenie vipa albo zrobić tak aby się nie stracił. Vip kosztuje teraz jakieś 19zł. Proszę coś zrobić bo tak być nie może że razem z banem idzie vip i tracę pieniądze. Proszę o konkretne wytłumaczenie i przeniesienie vipa! Pozdrawiam! Gdyby każdy tracił vipa po zbanowaniu jak by to wyglądało? Traciłby pieniądze tylko i wyłącznie! Dużo osób kupuje vipa i go traci. Może trzeba zmienić koszt vipa.
Witaj,
powinieneś się cieszyć, że nie musisz wydawać pieniędzy na kupno UB ponieważ Ci skróciłem.
Nikt po zbanowaniu nie narzeka na wcześniejsze kupno vipa.
Dokładnie tak jest, że z banem traci się vip. W regulaminie wszystko jest napisane ładnie i czytelnie. Rozłożone na paragrafy i podpunkty. Zawsze możesz znieść bana kolejnymi wydatkami i kupnem ub.

Miłej nocy
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.