McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: Propozycja na nowa funkcje
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam , już chce powiedzieć że to propozycja  na Ustawienia działki {coś podobnego co jest na Skyblock}
Chodzi mi o to zeby było mozliwe ustawianie działki np: Mozliwosc otwierania drzwi/klapy/furtki bez pomocy dodawania, otwierania skrzyn na działce , mozliwosc uzywania tabliczek , niszczenie/ budowaniu na działce itd...
Była by fajna funckja bez dodawania osób np: na zabawy , na fabuły i wiele wiecej. I było by mniejsze zagrożenie zalewaniu i niszczeniu działek.

Jak jest mozliwosc siedzenia w Creative to czm nie mogło by sie pojawic lezenie?
fajną rzeczą to było w creative bo wiadomo ze łóżka nie działaja wiec to by mogło zastąpić, mogło by ta mozliwość właczać sie na dywanie albo na łóżku.

Pozdrawiam
Co do pierwszej propozycji... od tego jest podzielenie na zaufanych i dodanych, dodani mogą budować tylko wtedy gdy właściciel działki jest online, a zaufani mogą zawsze. Zagrożenie w zalewaniu było by większe jeśli ustawiasz takie coś dla wszystkich ;p

Nie jestem pewien czy w aktualnej wersji Creativa, jest w ogóle taka możliwość. Jeśli jest, to czemu nie ;P
Od ponad miesiaca istnieje mozliwosc ustawiania flag na dzialce, w ten sposob mozna zmienic kilka przydatnych ustawien dzialki. Wystarczy przeczytac komunikat na spawnie...
Ślepy nie jestem to jest dla Vipów jak zawsze :/
a chodziło mi aby wszyscy mogli po ustawiać np: Możliwosc otwierania drzwi idp.

przeczytałem tamto na spawnie dawno temu wiec coś ci nie wyszło ;/
Toz VIP ma po prostu 4 dodatkowe flagi odblokowane...
Wiekszosc flag jest dla wszystkich (oczywiscie sa tez flagi ktorych zmieniac nie mozna ze wzgledu na mozliwe zbyt duze naduzycia)
a ok już rozumiem czyli cześć flag jest możliwe dla wszystkich.Ale chociaz dajcie możliwość otwierania drzwi {Ustawienie}
bo juz raz tak było ze ktoś zalał zamek i zbudował na nim meski narzad płuciowy {Juz zostało zniszczone}
dokładnie to wydarzyło wczoraj. Wiec mysle aby chociaz została taka rzecz dodana albo dodanie komendy Zastepcy właściciela ona by słuzyła do tego aby dodac osoby ktore tez beda blokowali i dodawali ludzi , nwm jak ty ale według mnie nawet dobra by była taka komenda przydała się do budowania np: zabaw, zabaw z zasadami idp.
dzieki za przeczytanie
/p set misc-interact true
/p set use 0:0
Od poczatku jest do tego dostep
a ok dzieki za pomoc i mozna juz zamknac watek
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją McSurvi.pl
Pozdrawiamy!