mam skargę na administracje ponieważ:
1.Nie którzy administratorzy są niekompetentni.
2.Proszę o pomoc to mi wysyłają to samo.
3.Bany za byle co.
To jest moja uwaga....
I to nie to że się czepiam.Mówię to co myślę

1. Podaj przyklady wraz z nickami
2. Prosisz o pomoc, to dostajesz odpowiedz. A to ze jest ona ta sama swiadczy tylko o tym ze wielokrotnie zadajesz to samo pytanie.
3. Dowody? Przyklady? Co znaczy byle co?
Jakbym zaczal pisac co mysle to najprawdopodobniej polecialby spam skargami na moja osobe...
okej
kotletgrawgry np.zbanował dybale za to że miał czity a nie miał,
mnie zbanował bo poprosiłam go o odbanowanie dybali
dowód powie ci olciaaa8123
i nie zadaje tego samego pytania....
gracze bez cheatow sa bezpodstawnie karani a prawdziwi cheaterzy wykupuja sobie unbana i dalej cheatuja. O nic juz nie mozna spytac sie administracji bo znajdzie w twojej wypowiedzi/zapytaniu powod do zbanowania. Z tymi banami na zawsze to juz jest jakas masakra. Ludzie i tak tworza multikonta. Ogolnie serwer strasznie sie zmienil. Niestety na gorsze. Caly czas sie bronicie i szukacie argumentow ale tak naprawde wszyscy wam o tym pisza. Przemyslcie to, bo sama sobie tego nie wymyslilam.
nie dziwie się że wszyscy idą na inne servery....
1. Napisanie prosby o UB to faktycznie trudna sprawa. Wiadomo ze kazdy kiedys moze sie pomylic. Z reszta z tego co widze gracz o nicku dybala nigdy nie dostal bana
2. Chat na serwerze to nie miejsce na pisanie takich rzeczy, szczegolnie ze sam zbanowany powinien ubiegac sie o UB. A tym bardziej kiedy spamujesz ta prosba
http://mcsurvi.pl/bany/info.php?type=mute&id=1607
3. Od zawsze wiadomo ze gracze to nie dowody. Napewno nie da sie zadnego kolegi poprosic zeby potwierdzil twoja wersje. True
4 W takim razie wysylaja ci informacje gdzie masz odpowiedz na wszystkie twoje pytania. Z reszta daj przyklad pytania i odpowiedz jaka uzyskalas
miałam pytanie jak napisać do administratora i że nie wiem jak się do nie go pisze to ciągle wysyłali mi to samo czyli te punkty o straceniu hasła.
i prosilam o zmiane chasla i wątek poszedł do kosza
Nie spelniam zadnych z trzech punktow w watku o odzyskaniu hasla.
Moze glupie pytanie... Ale probowalas wgl wyslac wiadomosc ze swojego maila?
Jezeli tak to co ci sie wyswietla kiedy probujesz wyslac wiadomosc?
I czy napewno wysylasz na poprawnego maila?
Wysle na wszelki wypadek
https://www.youtube.com/watch?v=-zltjml-3SI
Pisze do ciebie z wazna sprawa, a ty robisz ze mnie idiotke. Dziekuje
i juz z napisaniem do amina sobie poradzilam
Czyli rozumiem wszystko wyjasnilem
Jezeli nie spelniasz zadnego z trzech punktow to nie mamy jak potwierdzic ze to twoje konto
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją McSurvi.pl
Pozdrawiamy!