McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: serwer hardcore
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nick z gry:llkt

Tryb dotyczący problemu/pytania:Lagi

Opis problemu/pytania:Witam,czy administracja jest w stanie ogarnąć lagi na serwerze hardcore,grać się w ogóle nie da.
nie dość że gdy sie włącza tryb to trzeba czekac z 10 sek w okienku "pobieranie terenu" to do tego inni gracze lub moby mogą w tym czasie atakowac lub w najgorszym wypadku zabic.(Zostalem zabity dwa razy tak BTW).
Gdy sie teleportuje do kolegi,/home,/spawn wszystkie warpy to są takie lagi ze masakra po okolo pięciu sekundach serwer dopiero ogarnia i sie cofam tak że w tym przypadku kilka razy zginąłem przez serwer.(A itemy same nie wrócą).
Więc proszę o poprawę pracy serwera.
A jaki miales ping w tym czasie?
Wbilem na tryb i zero lagow, wszystko ladnie smiga, a TPS 19.99
Nie mialem pingu a kompa mam dobrego u kolegi tak samo jak i zapewne u większosici uzytkownikow
Witaj. Wbiłem również na tryb i u mnie bez żadnych problemów, wszystko dobrze działa (ping : 59, fps : 60)
Najprawdopodobniej u ciebie albo miałeś duży ping w czasie wejścia na tryb albo w tym czasie nie miałeś dobrego internetu na załadowanie trybu
Pozdrawiam
Witaj. Na serwerze hardcore nie ma lagów ping normalny, gram tam już 2 miesiące i jeszcze z sytuacją lagów sie nie spotkalem.. Miales napewno duży ping Wink
Myślę, że nawet jeśli była taka sytuacja, to po nocnym restarcie serwera wszystko wróciło do normy. Gdyby znowu pojawiły się lagi, to możesz zgłosić nam to na naszym TeamSpeaku - tam szybciej rozwiążemy problem. Jak na razie zamykam.

Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją McSurvi.pl
Pozdrawiamy!