McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: Problem z mc
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Siemka, chciałem zagrać na wersji 1.8 premium i napisało crash gry Wystąpił nieoczekiwany bład. Mogłby ktoś pomóc?a
Siemka, chciałem zagrać na wersji 1.8 premium i napisało crash gry Wystąpił nieoczekiwany bład. Mogłby ktoś pomóc?a
Moze i idiotyczne pytanie, ale czy probowales jeszcze raz wlaczyc klocki?
Nic takiego nie wynika z tresci watku
To się stało gdy wyłączylem mc 1.12.2 Potem z kolegą chcieliśmy zagrać na 1.8 i crash gry. Moge dać ss nawet jak to pomoże.
Odpalalem komputer i mc wiele razy.
https://zapodaj.net/bb785bd0edacc.png.html
Wyslij mi crashlogi.
Wyszukaj na komputerze %appdata%
Pozniej wejdz w .minecraft i folder crashlogs. Tam otworz plik z najpozniejsza data modyfikacji (powinien byc najnizej w folderze) i wklej tu jego zawartosc.

Jednak jezeli nie masz tam zadnych waznych rzeczy (mody, mapy, txt) to najlatwiej po prostu usunac folder .minecraft i wtedy odpalic klocki
Mam tylko Crash-reports co dalej?
Czasami po prostu pomaga Ponowne uruchomienie Komputera
Tylko ze próbowalem.
Możesz też zrobić tak jak mówił Szum wyżej
Wejdź w uruchom
wyszukaj program %appdata%
Następnie po prostu trwale usuwasz folder .minecraft przy następnym odpaleniu minecraft zainstaluje ci się wersja od nowa to trwa bardzo krótko

I jak ?
Czyli jak usune to po chwili .minecraft się zainstaluje na nowo?
Tak, gdy tylko włączysz grę. Ale jeśli masz tam jakieś mody, txt lub coś innego ważnego to najpierw to skopiuj, a dopiero wtedy usuń folder.
Stron: 1 2