McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: POMYSŁ DLA KLAS
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Cześć tu FireXPompa!
Mam pewien pomysł dla klas.Żeby zrobić "UPGRADE KLAS", że np.Ktoś se kupił ninje i jak sobie kupi za kase na serwerze upgrade do ninji to niech np. będzie że ma szybsze ładowanie podwójnego skoka , albo że do klasy górnik po upgradzie by był kilof górnika na enchancie Wydajność 2 .

Taki tam pomysł Wink

PS:nie trzeba go realizować ale by się przydał.

FireXPompa
Ninja stałaby się zbyt OP klasą, pomyśl że w zestawieniu z boskimi jest to za duże ułatwienie. Skorpion by przyciągał szybciej? Jeszcze gorzej, wtedy można wyrzucać ludzi poza mapę i nawet jeżeli wpisaliby /kill (które może się kiedyś pojawi) to i tak nie zdążą uciec, bo skorp ich przyciagnie. Są plusy dla posiadaczy ale i minusy dla przeciwników. Zresztą, na każdą klasę długo się zbiera, a co dopiero na ulepszenie jej. Pomyśl o graczach, którzy dopiero co zapoznają się z grą. Patrzysz przez pryzmat swojej gry, dlatego taka zmiana jest dla ciebie w porządku.
Jestem na nie.
W sumie brakuje czegoś na Annihilacji bo nuda. Na głównym koncie gdy mam wszytskie klasy, boskie i 100k to nie mam co robić więc stworzyłem nowe konto, ale to jednak nie to samo co zbieranie $ na coś nowego jak np ulepszanie klas. Myślę tak jak @UP że mogłoby to być zbyt op jednak przydaloby się coś nowego na tym trybie. Nowe klasy lub jeszcze coś innego.
Jeśli patrzyć pod kątem nowości, to faktycznie by się coś przydało. Anihilacja na mcsurvi stała się rzadko uczęszczana i jest zazwyczaj ostatnia w rankingu odwiedzanych miejsc. Przydałoby się coś nowego, może nowe mapy, klasy. To by odświeżyło rozgrywkę i ludzie chętniej by grali, bo tryb wydaje się martwy
A co ma tamten wątek do naszego? Tam jedyne co pisali to aby usunąć tryb działający na 1.7. U nas przecież i tak nie ma 1.7. A rzadnej wzmianki administracji, że będą nowe klasy tak nie widziałem.
Wystarczy czytac ze zrozumieniem[Obrazek: 0f0cf718d12b7e9b776fb4251f5eaebf.jpg]
Czyli nie ma żadnych zmian, żadnych popchnięć do przodu, ostatnio dostaliśmy kilka braków i błędów, bug, polegający na budowaniu za mapą nadal istnieje. No cóż, skoro nie będzie zmian, to ich nie będzie
Nie lepiej, gdyby podpalało? Kule inferna i tak są słabe. Trochę z tematu zeszło
Stron: 1 2