wczoraj jeszcze spokojnie mogłem wejść na konto ciastecko12 poszedłem na obiad minęło jakieś 10 minut wróciłem wyłączył mi się minecraft gdy włączyłem mcsurvi i zacząłem się logować cały czas nie mogłem się zalogować a to już drugi taki przypadek dlatego prosze o nie zostawienie tego tak a i jeszcze na ciastecku12 miałem zakupionego vipa więc chciałbym odzyskać to konto
Odzyskiwanie Konta
Witaj! Jeśli zapomniałeś hasła na nasz serwer McSurvi.pl, to mamy dwie możliwości odzyskania konta.
1) Jeśli przy rejestracji podawałeś swój e-mail, to teraz musisz na lobby wpisać komendę:
/email recovery <twój_email>. Na twój e-mail powinno przyjść nowe hasło.
2) Oddzielny Wątek, Kliknij Tutaj!
Możesz odzyskać konto, jeżeli kupowałeś/aś jakąkolwiek usługę przez SMS. W skrócie wystarczy, że w prywatnej wiadomości napiszesz użytkownikom Admin, KalisPro lub na adres ADMIN@MCSURVI.PL e-mail, w którym znajdą się takie informacje jak: Twój Nr Telefonu, Data Zamówienia oraz Treść SMS.
Jeśli nie spełniasz żadnej z tych możliwości odzyskania konta, to niestety nie będziemy mogli stwierdzić, że to twoje konto i przykro nam, ale zwyczajnie go nie odzyskasz.
Pozdrawiamy, Administracja!