17-12-2017, 12:12 PM
(17-12-2017, 08:05 AM)screamxd741 napisał(a): [ -> ]Opis sytuacji: Gracz o nicku adi mnie wyzywał i ja tak samo go wyzywałem
Wytłumaczenie: No przepraszam, ale adi też mnie obrażał, że nie mam domu, mieszkam pod mostem i nie mam mózgu i niestać mnie na nic ale z reszta jak znajde cos na temat jego obrazy to napisze skarge
Faktycznie gracz o nicku adi1500 cię wyzywał, jednak to nie powód do odpowiadania mu w taki sam sposób.
(17-12-2017, 08:05 AM)screamxd741 napisał(a): [ -> ]no i perm to troche przesada :-:
Bana permanentnego dostałeś za szerzenie na chacie treści związanych z erotyką. Za takie błahostki jak wyzywanie, czy wulgaryzmy dostałbyś bana na kilka godzin maksymalnie.
(17-12-2017, 08:05 AM)screamxd741 napisał(a): [ -> ]Unban naprawdę się należy, każdemu 2 szansa sie należy. Prosze
Druga szansa się każdemu należy, tutaj przyznam ci rację. Tylko niestety w twoim wypadku to będzie już 16 (czy coś koło tej liczby).
(17-12-2017, 11:28 AM)screamxd741 napisał(a): [ -> ]@up ale i tak nie pobiłem rekordu banów innych graczy. A ile zgłoszeń graczy łamiących regulamin. Mimo wszystko unban się należy
To trzeba być rekordzista, aby nie móc dostać UnBana? A to czy UB się należy, czy nie to już moja decyzja.
Może skończę już z tym cytowaniem twoich wypowiedzi i po prostu podsumuję wątek:
UnBana z mojej strony nie otrzymasz i pewnie padnie pytanie, dlaczego? Banów dostałeś już sporo jak widać nie bierzesz tego na poważnie i robisz dalej to samo.
Z resztą z takim podejściem jakie dzisiaj pokazałeś na shoutboxie pokazujesz jak bardzo ci zależy.