Ukradli mojemu koledze konto jego nick to adam... typek mial vipa, i ukradli mu konto , mamy podejrzenia kto mogl mu ukrasc konto - Fryde_pl, chcialbym oswiadczyc ze fryde_pl ma aure, prosze go sprawdzic i cos z tym zrobic!

(17-06-2015, 11:46 PM)MrDanielos xd napisał(a): [ -> ]Ukradli mojemu koledze konto jego nick to adam... typek mial vipa, i ukradli mu konto , mamy podejrzenia kto mogl mu ukrasc konto - Fryde_pl, chcialbym oswiadczyc ze fryde_pl ma aure, prosze go sprawdzic i cos z tym zrobic! 
adam225? jesli o niego chodzi i tak mial cheaty i prędzej czy później i tak dostał by bana za cheaty mam nagrana jego rozmowe ze mna i mowi ze ma resilience ale slabe ma cheaty ja go jade ;p
Niech twoj kolega napisze administratorowi na mailu lub pw swoj nick , date , numer telefonu z ktorego kupowal usluge i serwer na ktorym zakupil usluge
(20-06-2015, 09:09 AM)matikox20 napisał(a): [ -> ] (17-06-2015, 11:46 PM)MrDanielos xd napisał(a): [ -> ]Ukradli mojemu koledze konto jego nick to adam... typek mial vipa, i ukradli mu konto , mamy podejrzenia kto mogl mu ukrasc konto - Fryde_pl, chcialbym oswiadczyc ze fryde_pl ma aure, prosze go sprawdzic i cos z tym zrobic! 
adam225? jesli o niego chodzi i tak mial cheaty i prędzej czy później i tak dostał by bana za cheaty mam nagrana jego rozmowe ze mna i mowi ze ma resilience ale slabe ma cheaty ja go jade ;p
Jeśli chodzi o cb to też masz cheaty i multi k

@Up Jezeli podales mu swoje haslo a on zakupil usluge nie masz szans na odzyskanie konta. "Nikomu nigdy nie podawaj swojego hasla!"
(20-06-2015, 07:42 PM)MrVivoX napisał(a): [ -> ]@Up Jezeli podales mu swoje haslo a on zakupil usluge nie masz szans na odzyskanie konta. "Nikomu nigdy nie podawaj swojego hasla!"
masz 100% racji xd
skoro miał vipa to niech zgłosi się na admin@mcsurvi.pl a pomogę mu.
(21-06-2015, 07:13 AM)Admin napisał(a): [ -> ]skoro miał vipa to niech zgłosi się na admin@mcsurvi.pl a pomogę mu.
Mogę reklamować swój kanał na tym forum? Bo widziałem np. Persew reklamował i jakiś typek... Pozdrawiam

@UP
Faktycznie to jest wątek na takie sprawy.
Wydaję mi się, że możesz, ale rób to w dziale HydePark, i nie spam tym.