McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: [PROPOZYCJA]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Chciałbym poprosić adminów by na server free build dodany był by automatyczny drop czyli ze rozwalając coś przedmiot automatycznie wpada do eq a nie wypada na ziemie
bylo by to latwiejsze a pewnie kazdy natrafil na nie znośnego gracza który podkrada ity na ziemi leżące to tyle

//cytrus
Według mnie pomysł nawet fajny jednak to jest tryb freebuild nie easyhc. Lepiej, że by itemy wylatywały normalnie
Jest to tylko moja opinia.
@Oktawik Dzk. Można by dodać równie dobrze opcje tego tak jak na nie ktorych servach hc, że możesz włączyć to lub tamto
Dla mnie pomysł jest dosyć dobry bo by przynajmniej nikt nie zabierał, jestem na tak Wink
Fajna propozycja. NA TAK Smile
Moim zdaniem pomysł średni, jestem bardziej na NIE...

Oczywiście to tylko moje poglądy co do tego pomysłu, każdy może miec inne zdanie Wink
Jestem na nie.
Bo jeżeli kogoś to irytuje może użyć komendy /p deny * i tyle.
A jeżeli chodzi o surowcową to zazwyczaj chodzi się tam z zaufanymi osobami, z których strony nie musisz się obawiać ataku czy kradzieży.
@Refresh
@ref..
Widzę, że większość na nie. Co do mojego zdania - uważam, że jest to bezsensowne upodabnianie trybu do easyhc. FreeBuild to tryb survival jeśli chodzi o mapę surowcową i na tym pozostańmy. /Odrzucam

Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją McSurvi.pl
Pozdrawiamy!