McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: [Propozycje] skyblock+
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam chciałbym podać propozycje dotyczące Skyblock+. żeby dodano rangę Svip | Sponsor | SuperVip i tak dalej i tak dalej xd
chociaż wiem że Administracja się nie zgodzi, ale myślę że nawet fajny taki pomysły na rangi bo w sumie jedna taka ranga VIP to słaba ranga (bez obrazy)
I tak w ogóle żeby do sklepu na spawnie u Kupca żeby było można sprzedawać kakao bo na WaterBlock można zrobić farmę kakao i myślę że też będzie można zrobić żeby szybko i łatwo zarabiać pieniążki Smile.
bo myślę że administracja nie będzie penie chciała tego dodać ale myślę ze sześćdziesiąt cztery sztuki mogły by być za 50$???
Co wy na to?
I chciałbym żebyście mi szybko odpisali Big Grin . . .
Moim zdaniem pomysł pierwszy jest bez sensowny ponieważ jest ranga VIP, która w zupełności bynajmniej dla mnie wystarcza.
Drugi pomysł nie najgorszy trzeba by dobrze się zastanowić nad wyważeniem ekonomi.

To jest tylko moja opinia, każdy może miec inne zdanie. Tongue
Obie propozycje odrzucam, pierwsza to totalny bezsens,. Tak jak napisał Pokemon w zupełności wystarczy ranga Vip(nie licząc administracyjnych).
Drugi również jest taki sobie, ekonomia na skyblock+ jest(przynajmniej moim zdaniem) bardzo dobrze wyważona. Nie widzę potrzeby dodawania czegokolwiek do sprzedaży.

Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją McSurvi.pl
Pozdrawiamy!