McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Ktoś mi się wkradł na serwer MCSURVI I MI ŻNISZCZYŁ WSZYSTKO PLSS IP -29;-45
Serdecznie proszę Administrację o pomoc w odzyskaniu konta dla gracza Piotr_1234.Gracz o nicku : wons włamał mu się na konto co sam widziałem...poniszczył mu działki ! Dowodem na to ,że to jego działka są choćby same tabliczki z nickiem Piotr_1234....na dachu golemiarki,którą kiedyś sam mu ją robiłem ! działka -29;-42 !
Na działce obecnego właściciela "złodzieja" nikt obecnie nie jest dodany.Daję 100% pewność ,że gracz Piotr_1234 nie kłamie i chce bardzo odzyskać swoje konto.Sam tą działkę kiedyś budowałem więc wiem,że to było włamanie !
(24-11-2017, 10:24 AM)univerek napisał(a): [ -> ]Serdecznie proszę Administrację o pomoc w odzyskaniu konta dla gracza Piotr_1234.Gracz o nicku : wons włamał mu się na konto  co sam widziałem...poniszczył mu działki ! Dowodem na to ,że to jego działka są choćby same tabliczki z nickiem Piotr_1234....na dachu golemiarki,którą kiedyś sam mu ją robiłem ! działka -29;-42 !
Na działce obecnego właściciela "złodzieja" nikt obecnie nie jest dodany.Daję 100% pewność ,że gracz Piotr_1234 nie kłamie i chce bardzo odzyskać swoje konto.Sam tą działkę kiedyś budowałem więc wiem,że to było włamanie !

Tak to prawda, ale chciałbym żeby administracja równiesz odwiedziła moje działki które też zniszył ip -29;-42,-29;-45 i -33;-41.
Dajcie mu bana na zawsze !!!
Jezeli nie miales konta premium/VIPa tonie masz szans na odzyskanie konta.
DylanPL on miał konto premium serio prosimy was o pomoc administracjo
http://mcsurvi.pl/forum/Temat-Straci%C5%...formacjami
W tym temacie są niezbędne informacje do uzyskania nowego hasła. 
(24-11-2017, 12:04 PM)DylanPL napisał(a): [ -> ]Jezeli nie miales konta premium/VIPa tonie masz szans na odzyskanie konta.

Miałem
Zająłem jego działke ponieważ sam mi kazałes

Piotr_1234 Napisał weź moją działke moge ci ja nawet oddać
(24-11-2017, 01:53 PM)wons napisał(a): [ -> ]Zająłem jego działke ponieważ sam mi kazałes

Piotr_1234 Napisał weź moją działke moge ci ja nawet oddać

Co kłamco dawaj hasło na moje konto lub ide do admina.
Ja ci się nie włamałem

Sam mi napisałes Weź se tą działke

Ja ci oddam nią jak chcesz
Stron: 1 2