McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: Skargi na graczy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick: Kochmet
Powód: Gracze cheatują
Serwer: PVP Kits
Godzina: Codziennie
Krótki opis sytuacji: Gracze codziennie cheatują i nie da się grać, nie którzy jeszcze piszą że nie mają cheatów, ale nie ma to jak stać w miejscu i bić 5 osób na raz
Dowód: Proszę o sprawdzenie tych graczy, bo niestety nie zainstalowałem programu do nagrywania :\ (PS Jak ktoś chce to może mi polecić) Gracze to : spsde TenCheater_PL Modi1337 McDox lamexdgg GangstaPvpka (GangstaPvpka bo wysyłał poradnik jak zainstalować cheaty do TenCheater_PL i TenCheater_PL ciągle prosił o cheaty, chyba też należy się ban)
PS: Wszystkich zgłaszam 2015.06.29

+ BoNiAcZ już cheatuje 4 dni
+ Mrlinux  Cheatuje 1 dzień i na spawnie wieży ciągle bił wszystkich... czyli aura i pewnie noknock
Peace 2 dni
Swagi_1337 1 dzień
+ uberpl ma autosoup (jak prawie każdy) cheatuje 2 dni
+ fanparty cheatuje 1 dzień
+ kuba_niepokonany cheatuje 1 dzień
+ Kochmet wczoraj tylko
+ xXxKiller535xXx za soj z cheaterem
+ messi555yt za pomaganie w zdobywaniu fragów xXxKiller535xXx i za cheaty, cheatuje 2 dni
+ soldier1234 1 dzień
Jak chcecie to dajcie bana, ja tylko dzień cheatowałem Smile
Taką właśnie jesteście tępą administracją

Skoro pisałem w wątku "Odchodzę, bo serwer jest żałosny" żeby się ogarnęła to myślę, że zbanują ich Smile 

Pozdrawiam, Kochmet
12 cheaterów na 100... nieźle nieźle... ale nie licząc innych aren Smile Pozdro. tak się zajmujecie serwerem
+ lovman Dixord Neocraft7
Jezeli nie masz dowodow a chcesz zeby gracze zostali sprawdzeni to napisz moderatorowi,administratorowi na pw.Ta skarga powinna isc do kosza
Nie masz ss , i jakiegoś nagrania na dowód !

|PoldekDriver|
Zostaną sprawdzeni.
4 godz temu a nadal są te same osoby np. McDox
Cytat:Twój nick: Kochmet
i
Cytat:+ Kochmet wczoraj tylko
Myślę że sam siebie oskarżasz. Trochę dziwne.