Ten serwer nie ma już sensu, administracja nic nie robi, jak by była leniwa i miała gdzieś serwer, więc odchodzę i możecie mi dać bana, nie mam chęci grać z taką administracją... Na dziale Skargi Na Graczy/Administracje jest pełno skarg na administracje, że jest żałosna, beznadziejna lub cheatują a nawet nie banują cheaterów. Wszyscy co tak napisali dałem reputacje z +50 kont, bo mieli racje... na pvp kits nadal są cheaterzy... na pvp classic nadal też są... gdzie tu sens tego serwera ? Wcześniej administracja naprawdę była dobra... np. Gosiiia pilnowała serwerów itp. Wchodziła z rana i banowała i było bardzo mało cheaterów a tu nikogo nie widzę z rana jakoś... Jeśli tak ma nadal być, to nie życzę powodzenia bo serwer jest ŻAŁOSNY. Odchodzę...
Wiesz mam te samo zdanie... Odkąd SzybkiBanan ma ten serwer to masakra jest. Ten serv to 1 wielkie gówno Persew wbije na 20 minut i banuje tylko 5 cheaterów. Administracja po prostu na 100% fajna. Też tu chyba nie gram..
KIllereq, hahahah tu mnie rozwaliłeś 5 cheaterów to może czasami patrz na chat...
Server się wali ;c za mało administratorów ,bo jest 4 na wszystkie tryby
|PoldekDriver|
No ok , tylko wiesz ja nie maniak przed klockami 24h wiesz? Taki jesteś kozak bo range masz... Szkoda pisania. Powodzenia ;-)
Ja też, dlatego nie siedzę tam 24/7... Będzie więcej osób w ekipie to będzie lepiej.
Ok ja Cię rozumiem ,tylko jak SzybkiBanan nic z tym serwem nie robi no to takie są efekty. Chciałbym mieć tu range. Ogar itp ale rekru nie ma :C szkoda..
(04-06-2015, 11:10 AM)Persew napisał(a): [ -> ]Ja też, dlatego nie siedzę tam 24/7... Będzie więcej osób w ekipie to będzie lepiej.
No widzialem cie Persew dziś około 7 godzin temu jak banowałeś kogoś za cheaty.
Witam, tu Machine (Kochmet) z nowego konta. Właśnie wróciłem na serwer ale mam wywalone na adminów ponieważ wyrobiłem sobie o nich zdanie.
Jeśli się w tym miesiącu nie ogarnie, nadal mam na nich wywalone i nie będe nikogo zgłaszał np. za cheaty, wyzywanie itp. i NIGDY NIE WEJDĘ NA SERWER + Zrobiłem 1 dzień cheatowania, dostałem bana ? Nie ... (PS Już nie cheatuje, sprawdźcie mnie) Jak pisałem "Gosiiia pilnowała serwerów itp. Wchodziła z rana i banowała i było bardzo mało cheaterów"...
Może tego Persew nie widzisz, ale twoje wymówki są żałosne, że np. jest mała administracja. Czekam na zmiany, lub nigdy nie wejdę na serwer :\
Z wielkim poważaniem, Machine, Kochmet.
Nawet nie wiecie ile szybkibanan pracuje na serweże-,- poprostu na tab go nie ma i sie nie oddzywa, ale jak ktoś myśli żę administracja i szybki banan som leniwi to sie grubo myli-,- ja codziennie jestem na serweże i prawie codzinnie jest adminmistracja-,-