McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: Propozycja trybu HCF/KitMap
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam. Mam wam dzisiaj do zaproponowania trybu HCF/KitMap - Hardcore Factions . Jest to tryb pvp głównie pod poty. Przejdźmy teraz do kitów/klas.

Archer/Łucznik: Klasa posiada łuk z infinity , Power 3 unbreaking 3 , miecz diamentowy sharpness 1 i unbreaking 3 oraz set złoty protection 1 unbreaking 3 oraz 16 pereł , miksturę na szybkość 2 x 4 na 1:30 oraz resztę mikstur leczenienia 2

Diammond/Diament: Klasa posiada diamentowy miecz unbreaking 3 sharpness 1 , set prot 1 unb 3, 16 pereł, 4 x poty na speed 1:30 i reszta potek na leczenie 2

Builder/Budowniczy: 64 redstone dust , 64 redstone Block, , 64 x tłoki lepkie i normalne, 64 desek , 64 kamienia/cobbla,furtki x64,dirtx64,nici x64, miecz diamentowy sharpness 1 unb 3 , set skórzany unb 3 prot 1, diamentowe narzędzia( kilof,łopata,siekiera) oraz reszta eq wypełniona przedmiotami związanymi z redstonem

Bard( nie znam tłumaczenia xd) : Klasa posiada butelki x 64 ( puste), kociołki x64, set złoty unb 3 prot 1, miecz diax unb 3 sharp 1, 64 x statywy alchemiczne, przedmioty do mikstur, redstone,glowstone,arbuzy zlote,magmowy krem itp x 64oraz eq potek na speed x 4 1:30 , poty leczenia 2 .

Wszystkie te potki na leczenie mają być rzucane.

Pluginy: https://mods.curse.com/bukkit-plugins/mi...easyfreeze
https://mods.curse.com/bukkit-plugins/mi...hcfactions
Trybów PVP jest na mcsurvi 10/11 (tych głównie opierających się na walkach) nie widzę potrzeby dodawania kolejnego trybu typu: Kit pvp.
Skoro już jest takowy to po co dodawać coś prawie, że identycznego??? A z tego co zauważyłam tryb wyróżniałby się tylko innymi klasami i w większości polegałby na potach, którymi nie każdy przecież lubi grać.
PvP kits trzyma się na dobrym poziomie aktywności graczy, myślę że prawie zawsze jest ktoś z kim można się "poklepać".
Myślę że ciekawszym pomysłem byłoby wymyślenie ciekawszych klas na kitsy, niż robienie dodatkowego trybu, który mógłby się nie przyjąć.
Ale nie ac. Co chwile się buguje albo na spawnie albo na ziemi albo w powietrzu. A wymyślanie klas i tak sensu nie ma skoro i tak wszystkie są odrzucane. Nawet klasa czołg nie jest zrobiona tak jak powinna od dawna.

Również się nie przyjęlo pvp legends.
(24-09-2017, 04:50 PM)crazycrafter napisał(a): [ -> ]Również się nie przyjęlo pvp legends.
Sam sobie właśnie odpowiedziałeś, jeżeli tryb ma marną szansę na przyjęcie się to chyba nie ma większego sensu wprowadzania go.
A co do klasy czołg postaram się coś zadziałać i napisać do kogoś wyżej, może da radę coś zrobić.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją McSurvi.pl
Pozdrawiamy!