Na serwerze często jest pytanie typu "ty chłopak czy dziewczyna?" z nicku czasem ciężko jest się tego domyślić..
Dlatego moja propozycja to przywrócenie rang chłopak/dziewczyna.
Kiedyś można było otrzymać taką rangę ale trzeba było czekać na kogoś z administracji
Może wprowadzić taki system jak na Creative? Gdzie samemu można wybrać rangę.
~Dragon_Arya
Jak dla mnie jestem na TAK
lecz to troche tak na siłe :/
No bo po co gracz ma pytać "czy ty chłopak czy dziewczyna?"
Pomysł jest fajny, więc jestem na tak.
Myślę, że to by przynajmniej zmiejszyło spam na chacie... o te kilka pytań "ty chłopak, czy dziewczyna?"
To tylko moja opinia

w sumie czemu nie,moze byc
zbedne, na creativie tez jest to zbednym dodatkiem ale juz został bo od lat sie taki utrzymywal.
Moim zdaniem fajnie by było jak by przywrócić bo jest straszny spam ja np. poznałam dużo osób na serwerze.

Jak widać graczom się podoba a to oni będą z tego korzystać

Moim zdaniem nie jest to zbędne a pomocne i przydatne wiedzieć z kim się akurat pisze.
Ale to już nie ja decyduję, chciałam się tylko wypowiedzieć jako użytkownik serwera
Otóż wypowiem się, Były rangi takie jak chlopak, dziewczyna ale wycofali chyba z nowej edycji ale nwm. Fajnie by było gdyby to wróciło. Więc jestem na TAK!
Byłby to dobry pomysł,bo jest dużo nicków które mogą nas poprowadzić w błąd i trudno się domyślić czy dana osoba jest chłopakiem czy dziewczyną. Jestem na TAK
Jestem na tak lecz widzialem duzo razy jak chlopak mial range dziewczyna i na odwrot ;/