McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: MOGLIBYŚCIE DAĆ ANTY CHEATA ?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Mam pytanie, czy byście dali jakiegoś porządnego anty cheata ? Bo co każdą gre na PVP Kits każdy ma trigger bota, kill aure lub no knocka
Jest anty cheat, ale ręczny. Ale spokojnie ja tam zaczynam ogarniać więc liczcie na pozytywne zmiany.
Fajnie :\ Bo dziś miałem problem ze zdobyciem Świerzaka 3 i męczyłem się 1 godzinę z 20 fragami, a gram od wczoraj... Np. Kuzyn(jakieśliczby) Używa aure, no knocka + autosoupa... Proszę też żeby admini wbijali na te serwery, bo od wczoraj nikogo nie widzę, jak byście mieli gdzieś ten serwer.
Persew ja tak samo Smile ! Bije rekordy w banowaniu cziterów ^^
Persew może wbijesz na serwer i pobanujesz?   Bo wielu jest cheaterów
-.- Grać nie darady, co 2 osoby cheater... 
Nadal te same osoby cheatują ... Widze nic z tym serwerem nie robicie
Ma być ręczny antycheat, bo znów będzie lagować cały serwer , a po co to? Normalnie grać się nie da? Bo ja myślę , że da się tylko trzeba myśleć a z tego co ja wiem to , to nie boli.
(02-06-2015, 01:41 PM)Killereq napisał(a): [ -> ]Ma być ręczny antycheat, bo znów będzie lagować cały serwer , a po co to? Normalnie grać się nie da? Bo ja myślę , że da się tylko trzeba myśleć a z tego co ja wiem to , to nie boli.

No, normalnie grać się nie da bo każdy ma Kill aure, np. Znałem takiego mestro1, zaczął cheatować bo inni cheatowali (cheatował pod nickiem mestro). I jak tu grać normalnie ? Każdy kto jest dobry w PVP myśli, a bicie np. z 5 kratek to przesada