McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: [SKARGA] MinecraftBartez
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
  Twój nick: PashQuu
  Nick Oskarżonego: MinecraftBartez
  Powód: Brak Pomocy Graczą
  Tryb, na którym się to wydarzyło: WaterBlock
  Godzina, data: 13:51
  Krótki opis sytuacji: Siedziałem Z Kolegami I Ogarnialiśmy Wyspe Wtedy Pomyślałem że Może zrobię reklame serwera przecież mam 520sub wtedy zaczełęm pisać na helpop i nikt nie odpisywał od 13:51 do 14:01 ale wcześniej pisał z jednym graczem o nicku ania97103 pytała się czy odwiedzi jego wyspe on powiedział nie a mi nie chciał odpowiedzieć na helpop  ( odpisał po jakiś 25min ) a co on robił to tylko stał i robił coś przy /warp ekipa moim zdaniem powinien dostać upomnienie lub range mniej czyli helpera ( Administracja Jest Od Tego Żeby Pomagać Graczą A Nie Od Zabaw )
  [Obowiązkowy] Dowód winy: (screenshot, filmik):

[13:51:02] [Client thread/INFO]: [CHAT] [HelpOp] Gracz PashQuu: jest jakaś nagroda za reklame na yt 520 sub

[13:51:02] [Client thread/INFO]: [CHAT] [HelpOp] Gracz PashQuu: jest jakaś nagroda za reklame na yt 520 sub

[13:51:18] [Client thread/INFO]: [CHAT] VIP ania97103 ? MinecraftBartez zobaczysz moją wyspe? xDD

[13:51:22] [Client thread/INFO]: [CHAT] Mod Bartezuff ? ania97103 nie ;-;

[13:53:03] [Client thread/INFO]: [CHAT] [HelpOp] Gracz PashQuu: jest jakaś nagroda za reklame na yt 520 sub ??? odpowiedz

[13:55:23] [Client thread/INFO]: [CHAT] Gracz PashQuu ? MinecraftBartez #%^^# odpowiesz? na helpopie

[13:56:22] [Client thread/INFO]: [CHAT] Gracz PashQuu ? MinecraftBartez #%^^# odpowiesz? na helpopie

[13:57:28] [Client thread/INFO]: [CHAT] Gracz PashQuu ? MinecraftBartez #%^^# odpowiesz? na helpopie

[13:57:50] [Client thread/INFO]: [CHAT] [HelpOp] Gracz PashQuu: jest jakaś nagroda za reklame na yt 520 sub ??? odpowiedz

[13:58:22] [Client thread/INFO]: [CHAT] [HelpOp] Gracz PashQuu: jest jakaś nagroda za reklame na yt 520 sub ??? odpowiedz

[14:00:55] [Client thread/INFO]: [CHAT] [HelpOp] Gracz PashQuu: jest jakaś nagroda za reklame na yt 520 sub ??? odpowiedz

[14:01:47] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Mod Bartezuff -> Ja] Yt od 500+ sub, wiadomosci o tym masz na ezhc
Mi tez nie pomogł zły mod ogolnie -rep
Jak piszesz robiłem coś na warp ekipa, ale też sprawdzałem cos innego. :p
Okej nie odpisałem do cb od razu, ale żeby na mnie jeszcze skarge za to pisać? Tak trudno było iść na ezhc i zobaczyć informacje o Yt?
a skąd kurwa mam wiedzieć że tylko na ezhc jest
Przecież to jasne że na easyhc jest o yt hahaa

kappa
Akurat w tej sprawie gracz ma zdecydowanie racje, ile można prosić o pomoc?
A jak już faktycznie nie wiedziałeś co odpisać, to mogłeś iść na Easyhc zobaczyć i mu powiedzieć, bądź przekazać chociaż że informacja takowa znajduję się na Easyhc, nikt nie czyta w myślach, jeżeli nie znasz odpowiedzi a wiesz gdzie ją znaleść, to nawet tyle wystarczy. Smile
My jesteśmy od POMOCY, inne sprawy poczekają. Pomoc jest najważniejsza w naszych obowiązkach, ranga chyba po coś jest.
ok to jak będzie z tym jr moderator degrad mniejsza ranga helper czy upomnienie najlepiej coś degrad a mniejsza ranga helper ponieważ jr moderator też powinien pokazywać wzór dla graczy
Bez przesady, na razie upomnienie.
okej dziękuje
Odniosę sie do tego... rozumiem wściekłość gracza... nie odpowiadział na jego pytanie. Ale podkreślam. On Jest Administratorem... on równiez ma swoje sprawy do załatwienia... z pewnością Bartez by ci po momencie odpisał... sam tak miałem więc nie wiem po co rep - ???
Stron: 1 2