McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: PROBLEM znikające zwierzęta
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nick z gry: _Olaska

Tryb dotyczący problemu/pytania: FreeBuild

Opis problemu/pytania: Dzisiaj jak co dzień grałam na serwerze. Weszłam i patrzę do mojej "hodowli zwierząt" a zwierząt nie ma!
Na i co jak znikły to raczej nie powrócą Sad . Trochę się zdenerwowałam i kupiłam kilka, trochę znalazłam na opuszczonych działkach rozmnożyłam je i wyszłam z gry. Przed chwilą weszłam na serwer i idę rozmnożyć zwierzęta, nakarmiłam krowy i wszystkie znów znikły! O co chodzi? (Nie dotyczy koni). Czekam na szybką odpowiedź!
Tylko ty masz dostęp do twojej działki? Możliwe, że ktoś ci bierze te zwierzęta. Polecam komende /p deny * - dzięki czemu tylko ty bedziesz mogla wejść na swoją działkę + sprawdzisz, czy czasem te znikające zwierzęta to nie były poprostu zwykłe zabieranie przez kogoś. Big Grin
Mozliwe ze ci jakis vip zabija zwierzeta wetka na fly. Zwierzeta sa zagrodzone od gory? Jak nie to zabuduj je z kazdej strony i zobacz czy tez znikna
Zwierzęta są w podziemiach. Ta działka jest mojego brata, gdy weszłam na serwer był jeszcze w szkole a zwykle gramy o tej samej porze. Chodzi o to, że ja po prostu je karmiłam a na moich oczach one znikły. Bez żadnego duszenia się itp.
Masz dowód na ich posiadanie?
Sprawa wyjasniona! Dziękuję _szumielxd_ Big Grin
Ja kiedyś miałem 5 koni i miałem w domu zamkniętym /p deny * no i wywalilo nagle mnie na hub i wszystkich i potem jak wszedłem miałem 2 konie wyjaśnione? nie typek pisał 1 że mu znikł diax set
Wątek do zamknięcia