McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: [Skarga]Sofi01 i RaneKox
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Mój nick: piotrekmaleckix
Nicki oskarżonych: Sofi01 i Ranekox
Powód: Zabranie działki bez wiedzy właściciela/obraza
Data/godzina: 15:30
Tryb: Creative 3 China
Opis sytuacji:
Dostałem od koleżanki xMonsterGirlx działkę którą miałem przebudować. Potem z powodu dłuższego opuszczenia serwera oddałem ją drugiej koleżance pod opiekę na czas nieobecności na serwerze. Ta bez mojej wiedzy przekazała działkę koleżance, obraziła mnie i powiedziała że działka jest jej. Mam świadków, którzy potwierdzą że działka jest moja.
Dowody: Na screenie można zobaczyć świadków którzy potwierdzą należność działki do mnie i mojej koleżanki(zrobiła screena)

czy jest jakiś sposób abym odzyskał działkę?? to dla mnie ważne.
Świadkowie to nie dowód, nie sądzę by była możliwość odzyskania działki. Przekazałeś ją na własną odpowiedzialność komuś, a że ją straciłeś to już tylko twoja wina.
(21-08-2017, 03:43 PM)Quarantino napisał(a): [ -> ]Świadkowie to nie dowód, nie sądzę by była możliwość odzyskania działki. Przekazałeś ją na własną odpowiedzialność komuś, a że ją straciłeś to już tylko twoja wina.

Dziewczyna niesłusznie przywłaszczyła sobie działkę. Groziła też zniszczeniem mojej.
Drogi użytkowniku!
Dziękujemy za zgłoszenie. Gracz, został ukarany zgodnie z taryfikatorem kar.

Pozdrawia,
ekipa McSurvi.pl