McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: Odbanowanie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Mój nick : Offical_Mod
Data i godzina nadania kary : 17.08.2017 - godziny nie znam
Opis sytuacji : ddc zgłosił na mnie skargę  w której umieścił zmontowany chat gry na którym było napisane że przyznaje się do cheatów
to nie jest prawda może to potwierdzić np. __MysterFox__  lub Venomenator.
Wytłumaczenie : po co miałbym używać cheatów jak mam wykupione sms Boski róg mocy , Vortex , Błogosławieństwo , Miecz Dusz
Powód kary : Przepraszam ale umieszczę tylko kawałek chatu w którym było napisane ze niby przyznałem się do cheatów
Oto on : [21:36:32] [Client thread/INFO]: [CHAT] (All) [Yellow] Offical_Mod: uzywam cheatow a co

http://imgur.com/Frrwg3g
Potwierdzam ddc przerobił chat grałem z offical_mod o tej godzinie i wiem , że się nie przyznawał
Ddc wysłał dowód gdzie było napisane, że się przyznajesz. A, że koledzy potwierdza, że niby się nie przyznawałeś to nie jest najlepszy dowód na to, że nic nie miałeś :v. Gracze mogli być przekupieni żeby tak napisać.
Wstaw logi. Tam jest wszystko ;-;
A tak ogolnie zamiast tobic kilka watkow to po prostu pisz e jednym.
Taka sprawa... ddc przyznawal sie do czitow, ale podobno zalowal i dostal ub... ale wybor nalezy do barteza.
Jeszcze jedna sprawa... jak dla mnie napisanie ze ma sie 96ms to nie musi chodzic o szybkosc macro... ale to juz zostawiam bartezowi.

==》Każdy diax dla mnie to dodatkowy kotek na szubienicy《==
Logi to do końca nie jest dowód. Łatwo można przerobić. Najlepiej było, żeby ddc zrobił w takiej sytuacji ScreenShota.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją McSurvi.pl
Pozdrawiamy!