McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: Zniknęły moje 2mln hajsu
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć, mój nick w grze to emko9087 wbiłem dzisiaj przed godz 18:00 na serwer i miałem dalej swoje 2mln hajsu na koncie (/balance)
lecz gdy teraz o 21:50 wchodzę na serwer wpisuje /balance i pokazuje mi się że nie mam nic załamałem się. Gram tutaj od czasu nowej edycji tego serwera, mam nadzieje że oddzyskam moje 2 000 000$ ciężko na nie pracowałem. Jeśli chcecie screena że moje 2mln kasy zniknęły o to link: https://zapodaj.net/722945dedb947.png.html mam nadzieje że tą sprawą się szybko zajmiecie i oddzyskam moje 2mln. Wiem że serwer zaczyna upadać ale czy to znaczy że freebuild ma zniknąć? lub ma być nowa edycja? Czekam na odpowiedź od administratorów nie użytkowników.
Yyy... Bez dowodu nic sie nie da zrobic a pozatym możesz kłamać, kazdy tak moze zrobic ;-;
Czekam dalej na odpowiedź od administratora jak mówiłem nie czekam na odpowiedzi użytkowników

Najwyżej jeśli rzeczywiście nic z tym nie zrobicie to odejdę. No trochę szkoda przeżyłem na waszym serwerze mnóstwo fajnych dni. Mam nadzieję że oddzyskam moje 2 000 000$ w przeciągu chociaż tygodnia. Pracowałem na nie ciężki rok nie chce ich stracić

A i nie tylko mi zniknął stan konta, Skontaktowałem się z moim kolegą Filipem (Faaap) miał on 230 000 hajsu i też stracił jednak ja mu przesłałem 100 000 a reszte to on zarobił. On się tym nie przejmuje mówi że i tak tu nie gra. Skontaktowałem się też z moim kolegą Szymonem (SzymonSaris) i on też miał ponad 100 000$ i stracił. Oraz z moim kolegą Janem (JanSebastianBach) on miał mniej niż 100 000 hajsu i nie stracił. Mam nadzieje że to tylko Glitch który wkrótce naprawicie i że ktoś mi wkońcu odpisze
Autor tematu może mieć racje, i sytuacja jest całkowicie możliwa, gdyż wczoraj tryb generował sporo błędów i część jego plików była kasowana, jednakże weryfikacja tego nie będzie miała większego sensu, gdyż za chwile i tak wystartuje tam nowa edycja... mapa jest całkowicie zgrifowana (nie ma się co dziwić edycja trwała grubo ponad rok) a tryb na tyle ciężki (powierzchnia miejsca zajęta na dysku) że restart będzie konieczny i nie jest to zależne od Nas.

Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją McSurvi.pl
Pozdrawiamy!