McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: Pomysł [Ruletka]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witajcie, z tej strony Poke i dzisiaj chciałbym wam zaprezentować mój pomysł/propozycję na nową rzecz na PvP Classic. Tak więc przejdźmy do rzeczy.
Ruletka co to za pomysł? Chodzi mi tutaj o to, żeby na pvp dodać takiego specjalnego sprzedawce, który by sprzedawał skrzynki (cenę niech ustali administracja), w której można zagrać w ruletke czyli będzie się klikało na skrzynke prawym i rozpocznie się losowanie itemów. I myślę, że takie coś było by fajną alternatywną, ponieważ gracz, który na pvp classic będzie mógł sobie pozwolić na zakup może zrobić mu to frajdę. I np. by mozna było wylosować miksture siły, lub np. emeraldy/diaxy, albo bloki budowlane np. drewno

Pamiętajcie to jest tylko pomysł/propozycja. Niech o tym pomyśle zdecyduje administracja.
Pomysł calkiem calkiem dobry ! JESTEM NA TAK
Fajny pomysl ale np byly by 3 rodzaje skrzynek iron gold i diamond i w ironnie najlepszym itemem by byl micz 4/2 lub 32 koxy ta 3 monety
w gold na 64 koxy micz 5/2 set diax prot 4 ta 5 monet
a w diax np miecz /5/3/2 set diax 4/3 koxy 20 monet ale ta skrzynia kosztowala by np. 10 monet
Mam nadzie ze administracja rozpatrzy twuj pomysl Pozdrawiam
Pomysł fajny jestem na TAK
Fajny pomysł
wkoncu jakis dobry pomysl propsy za pomysl moj pokemonie ty tez jestem na tak ;p
Jestem NA WIELKIE TAK!
Prosiłbym o zamknięcie tego tematu ponieważ po przemyśleniu zrozumiałem, że mój pomysł jest bez sensu.

-Temat Do Zamknięcia-
Nie jest.
halo moze jakis mod+ sie wypowie czekamy ;-;
Stron: 1 2