McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: Skarga za przezywanie i oszukiwanie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
 Twój nick:Klaudia3211 (konto siostry)
  Nick Oskarżonego: snokek
  Powód:Obraza i oszustwo
  Tryb, na którym się to wydarzyło: Water Block
  Godzina, data:22:00
  Krótki opis sytuacji: Dałam snokek'owi 15 tysięcy aby kupił mi 5 spawnerów po 3 tysiący. Przez jakies 6 minut nic nie odpowiadał. Miał 1 tysiąc na swoim koncie jak dalam mu te 15 tysięcy miał 16. Pisałam mu ciągle aby mi kupił, w dalszym ciągu nic nie odpowidał. Po jakichś 10 minutach napisał abym dała mu jeszcze 10 tysięcy w ten sposób chciał mnie oszukać bo powiedział że mu nie starcza. Po kolejnych 10 minutach odpisał 'ile masz lat', więc odpowiedziałam mu. Napisał 'jaka ty jesteś głupia ja mam 1 rok dziecko' Coś w tym stylu, ale kupił mi 2 spawnery. Moje pieniądze były i są nadal na jego koncie bo kupił mi 2 spawnery, pisałam że dokup mi jeszcze 3. Wtedy wyszedł z serwera. Te głupia mu podarowałam, ss przelewu tych 15 tysięcy nie mam bo nie myślałam że mnie oszuka...
  [Obowiązkowy] Dowód winy: (screenshot, filmik): Niestety dowodu brak, ale mój dobry kolega może potwierdzić, w tym czasie rozmawiałam z nim na skypie Sad((((
Mam nadzieję że coś z tego będzie chociaż bez dowodu nie sądzę...
NADZIEJA UMIERA OSTATNIA!!!
Masz 24h na dostarczenie dowodu inaczej skarga zostanie uznana za bezpodstawną.
Świadkowie to nie jest wystarczający dowód.
Drogi użytkowniku!
Twoja skarga została uznana za bezpodstawną, dlatego też gracz, na którego została złożona nie zostaje ukarany.

Pozdrawia,
ekipa McSurvi.pl