McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: [UNBAN] TheWorstJack
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
-TheWorstJack
-19.07.2017 około godziny 13;30
-Dostałem bana od momolka bo biłem się z JesteWonrzKurea 1v1 4FUN i przegralem i napisalem ''czekaj odpale haxy (żart) , tylko sie rozgrzeje XDDDD'' i dostałem permamentnego bana za przyznanie sie do czitów. Licze na unbana ponieważ napisałem że to żart a pozatym gram dosyć długo na tym trybie/serverze i szkoda bedzie zbierać itemy od nowa.
-Nie mam filmiku , screenshot'a ale JesteWonrzKurea może potwierdzić że tak napisałem...
-Screenshot Bana ; http://imgur.com/gallery/LUkla
Yyy... chyba zostaniesz sprawdzony 
W zakładce dowód, należy podać screenshota bana
Wchodzisz na serwer
Wyswietla ci sie komunikat "ban"
Robisz ss
Wstawiasz na hosting np zapodaj.net
Wstawiasz tu link

A coś z poza tematu :
Podaj nazwe na steam to sobie tego mma zagramy xDD
(19-07-2017, 12:01 PM)Skillpvp123 napisał(a): [ -> ]W zakładce dowód, należy podać screenshota bana
Wchodzisz na serwer
Wyswietla ci sie komunikat "ban"
Robisz ss
Wstawiasz na hosting np zapodaj.net
Wstawiasz tu link

A coś z poza tematu :
Podaj nazwe na steam to sobie tego mma zagramy xDD

JACKY ranga gold 2
link ; http://steamcommunity.com/id/kaczor666
Jak już pisałem nie obchodzi mnie to czy pisałeś dla żartu czy nie. Zbanować za przyznanie się do cheatów to jak zbanować cheaty - niewielka różnica. Jakoś nie widzę nawet żadnych przeprosin, albo nawet zwykłego napisania ''nie będę już tak nigdy robił''.
No Dobra sory momolek bo wprowadzilem cie w blad tym ze napisalem ze "odpalam czity" a pozatym taka jest twoja praca zeby banowac tych co lamia regulamin tylko szkoda mi tylko 100lvl , itemow i nicku na tamtym koncie (theworstjack) wiec nie bede cie blagal o unbana ale wiesz khm jak chcez to mozesz tam dac unbana xd.
Momol, ale ty nie powinieneś tak robić.
On nawet nie był podczas sprawdzania, nie powiedziałbym że to przyznanie się do haxów.
A może grali w jakąś grę gdzie niebyło chatu i napisał w mc że sie odpali hmm?
Pomyśl troche..
Może jeszcze dawaj permy za "kurde" bo TY tego nie tolerujesz..
To nie twój serwer, to po pierwsze.
Aż dziwne że Nalag jeszcze nic z tym nie zrobiła, sama mówiła że za "mam haxy" niema bana więc za co ten ban?
@up.
Robię tak. Dlaczego? Zasada przyszła z mineserwera i się jej trzymam. Nie wymyślaj jakichś skrajnych przypadków z odpaloną drugą grą czy niewiadomo czym jeszcze. Nie będę dawał permow za kurde. Tu już przesadziłeś. Nie mój serwer - jedyna prawdziwa informacja zawiązana w twoim poście.
Jedyne co tu jest bezsensowne to twoje bany.
Przypominam, że mineserwer to nie mcsurvi i tego się trzymajmy.
Z tą niby drugą grą to przesada bo obaj wiemy że tak nie było, jednak trzeba brać każdą możliwą opcje..
A tak zamiast "odpowiadziać" mi, mogłeś chociaż powiedzieć autorowi że dostanie/nie dostanie UnBana..
I to jest bezsensowne kolego ;d
wprowadzanie administracji w blad=ban
przyznanie sie do czitow=ban
Stron: 1 2