Witam, dostałem bana na 1h za brak szacunku do innych graczy bo kłóciłem się z raki123, Kuhwed ja napisalem zamknij morde i pie*dol się a oni tez nie mieli szacunku domnie bo tez mnie wyzywali.
I mówili też ze niemam rozumu ze musze sie uczyc itp a ja tylko dostalem bana to jest niesprawiedliwe.
A dostałem tego bana na FLIPAGRAM
Ban czasowy.
Jeżeli masz dowody że ci gracze cię również wyzywali czyli np screen shot czy logi możesz je tutaj podesłać.
Bez dowodów nie jesteśmy nic w stanie zrobić.
https://zapodaj.net/1fb8f18b71d2b.png.html za co dostales bana dobrze wiesz, co do moich wyzwisk to powiedzialem tyle zze nie umiesz czytac ze zrozumieniem co pokazales 2 razy w ciagu 2 min i powiedzialem ze nie powinienes
siedziec przed komputerem kiedy jeszcze nie umiesz czytac ze zrozumieniem i jeszcze raz rzucilem zartem ze gadam z osoba ktora ma IQ na minusie
aa pozatym to jest ban na godzine wiec moglbys przeczekac ta godzine i znow wejsc na serwer wiec prosze cie..
nie przesadzaj ;-;
raki123 a pokaż też te inne wiadomości ktore ty pisaleś i Kuhwed
Quarantino skad je ja mam miec jak dostalem bana!!!!!!!
wasza administracja jest niemiła jedynie fajnym adminem jest tygrysek i Nystka ktora juz nie jest ale dlamnie tygrysek i Nystka powinni byc modami a nie bartez bo banuje tylko mnie zamiast nas wszystkich
Yyy... skoro ban na 1h to chyba do zamknięcia ?
wyszukujesz %appdata% w eksploratorze plikow wybierasz .minecraft i tam bedzie taki folder o nazwie ''logs'' tam szukasz dzisiejszej daty i czary mary masz logi ze zdarzenia
@bialy__pl
no chciales miec dowod na nas a wiec wchodzisz w logi tak jak ci wczesniej pokazalem a pozniej widzisz cala nasza konwersacje
ty też wyzywałęś i Kuhwed i ja tylko dostałęm
Biały nie wiesz czy tylko ty dostałeś bana. Nie masz dowodu a oskarżasz.
Jak już powiedziałam bez dowodu nie jesteśmy w stanie nic zrobić.
Zrób to co ci raki kazał raki czyli wejdź w %appdata% potem w .minecraft jeszcze potem w logs i tam poszukaj dzisiejszej daty.
Przeszukaj wasze wiadomości gdzie rzekomo cię wyzywali.
//A póki co skarga do zamknięcia.