no ale nie uzwyalęm a to ze miałem to nie znaczy ze na nich grałem
i przyznalem się i chociaż powinienem dostać go na tydz/2 tyg a nie na zawsze!
To nie taki serwer że ujdzie ci płazem za przyznanie.
samo granie na wersji z czitami jest karalne //do zamkniecia
co w tym złego że mam huzuni i gram na serwerach gdzie mozna czitować?
żałuje ze zagrałęm na tym serwie bo administracja jest nie miła
Crazycrafter co wniosłeś do sprawy? Po co komentujesz skoro nie jesteś powiązany ze sprawą? Jak widać % ostrzeżeń na ciebie nie działają.
Co do skrócenie bana raczej w to wątpie,ale niech się nala wypowie. Do tego czasu prosiłabym żeby nikt NIE z administracji się nie wypowiadał.
(22-06-2017, 03:13 PM)Quarantino napisał(a): [ -> ]Crazycrafter co wniosłeś do sprawy? Po co komentujesz skoro nie jesteś powiązany ze sprawą? Jak widać % ostrzeżeń na ciebie nie działają.
Co do skrócenie bana raczej w to wątpie,ale niech się nala wypowie. Do tego czasu prosiłabym żeby nikt NIE z administracji się nie wypowiadał.
czyli usuniecie mi go czy nie? albo chociaz skrócicie
nie usuna ci go bo grales na huzuni a pozatym na tym serwerze nie sa dozwolone czity.. //do zamkniecia
nie gralem! to że miałęm to nic nie znaczy ze gralęm. grałem tylko na t6ych serwerach co są dozwolone więc masz wała
jezu wy mnie nie rozumiecie ja niegrałem na czitach na mc.survi.pl! tak trudno to zrozumiec
ściślej mówiąc, ma cheaty w plikach ale na mcsurvi używał czystego minecrafta.
Ale i tak ub nie otrzymasz, np taki ja : Gram sobie na minefoxie, zabijam admina, ten mnie sprawdza i dostaje bana za cheaty ktorych nawet w plikach niemiałem..
Huzunka na kompie uzywana 2016 mi została, co chyba nie powinno być karane..