McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: Propozycja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam!
Na serwerach creative często słyszy sie o grifach. Uważam ze administracja powinna dodać plugin coreprotect lub napisać taki plugin ze gracz moze sprawdzić kto zniszyl dany blok. Wtedy grify by sie skończyły. A i proponuje na rekru dodać z 5 osób które grają na creative bo ludzie przeklinają i  spamują.
Przy dodawaniu kogoś do swojej działki trzeba być pewnym tej osoby. Niektóre działki mają dodane po 50 osób i potem pojawia się z tym problem. Myślę, że rozsądne jest patrzenie kogo się dodaje a nie walić każdego kto napisze " JA "
Popieram wypowiedź Wujka pjoruna xD Nie mozna nikomu ufać na serwerze xD
Popieram wypowiedź Admina Big Grin Nie powinno się dodawać graczy, którzy napiszą ja Big Grin Trzeba myśleć troszeczkę Big Grin
Odkop ...
(23-04-2015, 09:03 PM)Admin napisał(a): [ -> ]Przy dodawaniu kogoś do swojej działki trzeba być pewnym tej osoby. Niektóre działki mają dodane po 50 osób i potem pojawia się z tym problem. Myślę, że rozsądne jest patrzenie kogo się dodaje a nie walić każdego kto napisze " JA "

Tylko przypomne że youtuber Dyzio93 miał ze chyba 100 osób albo 200 osób dodanych i jeżeli chcemy dodać cały serwer to piszemy /p dodaj * albo chcemy wszystkich usunąć potem /p wyrzuc * zdenować /p deny * od denować wszystkich /p undeny *.
Dzięki za info.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją McSurvi.pl
Pozdrawiamy!