Witam!
Na serwerach creative często słyszy sie o grifach. Uważam ze administracja powinna dodać plugin coreprotect lub napisać taki plugin ze gracz moze sprawdzić kto zniszyl dany blok. Wtedy grify by sie skończyły. A i proponuje na rekru dodać z 5 osób które grają na creative bo ludzie przeklinają i spamują.
Przy dodawaniu kogoś do swojej działki trzeba być pewnym tej osoby. Niektóre działki mają dodane po 50 osób i potem pojawia się z tym problem. Myślę, że rozsądne jest patrzenie kogo się dodaje a nie walić każdego kto napisze " JA "
Popieram wypowiedź Wujka pjoruna xD Nie mozna nikomu ufać na serwerze xD
Popieram wypowiedź Admina

Nie powinno się dodawać graczy, którzy napiszą ja

Trzeba myśleć troszeczkę

(23-04-2015, 09:03 PM)Admin napisał(a): [ -> ]Przy dodawaniu kogoś do swojej działki trzeba być pewnym tej osoby. Niektóre działki mają dodane po 50 osób i potem pojawia się z tym problem. Myślę, że rozsądne jest patrzenie kogo się dodaje a nie walić każdego kto napisze " JA "
Tylko przypomne że youtuber Dyzio93 miał ze chyba 100 osób albo 200 osób dodanych i jeżeli chcemy dodać cały serwer to piszemy /p dodaj * albo chcemy wszystkich usunąć potem /p wyrzuc * zdenować /p deny * od denować wszystkich /p undeny *.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją McSurvi.pl
Pozdrawiamy!